Home page not updating - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > Site comments, issues, or suggestions and announcements
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old October 3rd, 2018, 09:29 PM   #1
hondadirtracer
Skymaster
 
hondadirtracer's Avatar
 
Join Date: 02-25-08
Location: Holly, Michigan
Posts: 2,495
iTrader: (10)
Mentioned: 2 Post(s)
Default Home page not updating

My homepage wont update. At the bottom it is stuck at 1:28am. I've tried restarting my phone and clearing my cache but no change. If I click on a thread the time will update but when I go back to the homepage it is still stuck at that time with the threads from that time. @admin
hondadirtracer is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old October 4th, 2018, 04:33 PM   #2
hondadirtracer
Skymaster
 
hondadirtracer's Avatar
 
Join Date: 02-25-08
Location: Holly, Michigan
Posts: 2,495
iTrader: (10)
Mentioned: 2 Post(s)
Default

Now I'm getting a token has expired when I try to go to the homepage. The normal homepage will come up then the token expired page quickly comes up. If I click on a link beforehand the site works, just the homepage not working.
hondadirtracer is offline   Reply With Quote
Old October 4th, 2018, 04:33 PM   #3
hondadirtracer
Skymaster
 
hondadirtracer's Avatar
 
Join Date: 02-25-08
Location: Holly, Michigan
Posts: 2,495
iTrader: (10)
Mentioned: 2 Post(s)
Default

@admin
hondadirtracer is offline   Reply With Quote
 
Old October 5th, 2018, 12:46 PM   #4
admin
Administrator
 
Join Date: 09-11-10
Location: CA
Posts: 375
iTrader: (0)
Mentioned: 322 Post(s)
Default

Can you provide screenshots and more information on the issue so we can investigate? Where are you seeing this time not changing? What browser/OS/device? Have you cleared cache and cookies?

- JB
admin is offline   Reply With Quote
Old October 5th, 2018, 01:57 PM   #5
hondadirtracer
Skymaster
 
hondadirtracer's Avatar
 
Join Date: 02-25-08
Location: Holly, Michigan
Posts: 2,495
iTrader: (10)
Mentioned: 2 Post(s)
Default

The time is at the bottom of the page a couple lines above the "powered by vbulletin" information. Now when I go to the homepage it shows I'm not logged in. I log in and it tells me I'm logged in then when it goes back to homepage I'm not logged in. If I click on a thread it will go to it then I'm logged in.

I'm using Samsung internet browser on android. I've cleared the browsing history, cookies, and cache.
@admin
hondadirtracer is offline   Reply With Quote
Old October 5th, 2018, 03:17 PM   #6
admin
Administrator
 
Join Date: 09-11-10
Location: CA
Posts: 375
iTrader: (0)
Mentioned: 322 Post(s)
Default

Hey there,

I made an edit in the backend.
Can you give it another go?
If you're accessing this site from a bookmark, please make sure it's set at https and not http.

Ed
admin is offline   Reply With Quote
Old October 5th, 2018, 03:29 PM   #7
hondadirtracer
Skymaster
 
hondadirtracer's Avatar
 
Join Date: 02-25-08
Location: Holly, Michigan
Posts: 2,495
iTrader: (10)
Mentioned: 2 Post(s)
Default

Changed my home button to include https. The login issue is gone but it still wont update the page. I can go to a thread and it will show correct time at the bottom. Click on the home button at the top of the page or on my browser and it brings me back to the homepage but the time is stuck in the past. And the threads I click on that show new posts with the bold letters stay bold after I have viewed the new posts and returned to the homepage. @admin
hondadirtracer is offline   Reply With Quote
Old October 9th, 2018, 02:33 PM   #8
admin
Administrator
 
Join Date: 09-11-10
Location: CA
Posts: 375
iTrader: (0)
Mentioned: 322 Post(s)
Default

I am going to try and reset your site clock by chaninging your timezone, and then putting it back to what it was before.

If that doesn't do anything, can you try clearing cache again? I know you said you did that before, but that was before we figured out that the HTTPS wasn't part of your URL

Kevin
admin is offline   Reply With Quote
Old October 9th, 2018, 05:39 PM   #9
hondadirtracer
Skymaster
 
hondadirtracer's Avatar
 
Join Date: 02-25-08
Location: Holly, Michigan
Posts: 2,495
iTrader: (10)
Mentioned: 2 Post(s)
Default

@admin still not working. I've reset the cache, cleared history, cleared cookies, and restarted my phone. The time is still stuck. It will update after all that then stay at that time until I run through the process again. I am using the normal desktop site on a mobile android browser.
hondadirtracer is offline   Reply With Quote
Old October 15th, 2018, 11:00 AM   #10
admin
Administrator
 
Join Date: 09-11-10
Location: CA
Posts: 375
iTrader: (0)
Mentioned: 322 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by hondadirtracer View Post
The time is at the bottom of the page a couple lines above the "powered by vbulletin" information. Now when I go to the homepage it shows I'm not logged in. I log in and it tells me I'm logged in then when it goes back to homepage I'm not logged in. If I click on a thread it will go to it then I'm logged in.

I'm using Samsung internet browser on android. I've cleared the browsing history, cookies, and cache.
@admin
use chrome or another mobile app browser on your samsung phone. their own browser is just an outdated version of chrome. they always wait for a newer version of Chrome to come out before updating. the samsung browser won't even let me out of mobile mode when I attempted.

see if that changes anything?

Lee
admin is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > Site comments, issues, or suggestions and announcements

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bad taxidermist - Johnny Bs Taxidermy - youve been warned Bullhed78 The Pub 151 October 1st, 2018 08:49 AM
Can we get the flyer section back on the home page? Lousypirate Site comments, issues, or suggestions and announcements 0 June 24th, 2016 11:28 PM
Home Upgrade Time! Home Automation Mr.Green The Pub 16 December 11th, 2015 02:15 PM
Need help finding A new home for my dog PLEASE HELP cameron69 The Pub 1 February 23rd, 2015 11:46 AM
Pit Shar-pei mix lovable three legged dog to good home cameron69 Freebies 0 February 19th, 2015 08:05 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:38 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
 
Page generated in 0.36801 seconds with 57 queries