Plasma cutter, Welder, Jeep parts, Oasis Electric York OBA - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > Great Lakes 4x4 Marketplace > Miscellaneous items
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old March 22nd, 2008, 05:48 PM   #1
Brian
Senior Member
 
Join Date: 11-05-05
Location: Oakland Township
Posts: 103
iTrader: (8)
Mentioned: 1 Post(s)
Smile Plasma cutter, Welder, Jeep parts, Oasis Electric York OBA

Miller Thunderbolt 225 ac/dc stick welder with quite a bit welding rod for (SOLD)

Hypertherm 380 110/220 plasma cutter with extra consumables for (SOLD)

Clarke 110 mig welder with about 30 lbs of wire, cart, regulator, and argon bottle for (SOLD)

Nautilus TC3000 that shows some wear but still works good. TC3000, tape, manuals and adjusting tools for (SOLD)

Tan TJ mats 15.00
CJ frame cover $10.00
CJ grill cover $15.00
CJ fan shroud for a 6 cyl $15.00




Oasis 12 volt OBA compressor, air filter, braided hose and storage box with hi-lift jack mount $525.00




Last edited by Brian; May 3rd, 2008 at 06:04 PM. Reason: Sold an item
Brian is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old March 22nd, 2008, 05:55 PM   #2
luvitmyjeep
broken
 
luvitmyjeep's Avatar
 
Join Date: 01-31-07
Location: lakeorion mi
Posts: 5,092
iTrader: (13)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

pm'd ya
luvitmyjeep is offline   Reply With Quote
Old March 22nd, 2008, 05:57 PM   #3
luvitmyjeep
broken
 
luvitmyjeep's Avatar
 
Join Date: 01-31-07
Location: lakeorion mi
Posts: 5,092
iTrader: (13)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

how old is the 110? and how thick of metal can i weld with it? thanks aron
luvitmyjeep is offline   Reply With Quote
Old March 22nd, 2008, 06:09 PM   #4
Brian
Senior Member
 
Join Date: 11-05-05
Location: Oakland Township
Posts: 103
iTrader: (8)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by luvitmyjeep View Post
how old is the 110? and how thick of metal can i weld with it? thanks aron
It's about three years old but it's seen very little use and still has the first roll of wire and first bottle of argon.

Thanks,
Brian
Brian is offline   Reply With Quote
Old March 22nd, 2008, 06:11 PM   #5
bajaguy
Member
 
Join Date: 03-07-07
Location: stratford
Posts: 94
iTrader: (0)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

3/16 is the biggest used the search button lol
bajaguy is offline   Reply With Quote
Old March 22nd, 2008, 06:23 PM   #6
Brian
Senior Member
 
Join Date: 11-05-05
Location: Oakland Township
Posts: 103
iTrader: (8)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by bajaguy View Post
3/16 is the biggest used the search button lol
Thanks!

I am not sure but that sounds about right, I used the stick welder for everything I could and only used the mig on sheet metal.

Thanks,
Brian
Brian is offline   Reply With Quote
Old March 22nd, 2008, 06:28 PM   #7
mudbillyredneck
Senior Member
 
mudbillyredneck's Avatar
 
Join Date: 01-17-08
Location: Lapeer, MI
Posts: 4,732
iTrader: (133)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by mudbillyredneck View Post
hey...does the treadmill go up and down like stairs if you want it too ?

My mom just had surgery....and needs to get back into moving around slowly.....threadmill walking first....then graduate to the stepper mode ?

Please pm me if it has these features, with contact info....We are in lapeer, nice and close...

me too ......me too !!!

answer my question next......
mudbillyredneck is offline   Reply With Quote
Old March 22nd, 2008, 06:42 PM   #8
Brian
Senior Member
 
Join Date: 11-05-05
Location: Oakland Township
Posts: 103
iTrader: (8)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by mudbillyredneck View Post
hey...does the treadmill go up and down like stairs if you want it too ?

My mom just had surgery....and needs to get back into moving around slowly.....threadmill walking first....then graduate to the stepper mode ?

Please pm me if it has these features, with contact info....We are in lapeer, nice and close...
Yes that's what it does but when you lock it in place is at a slight incline. I can take some more pictures and send them to you if you want.

Thanks,
Brian
Brian is offline   Reply With Quote
Old March 22nd, 2008, 07:13 PM   #9
jeepers48
Senior Member
 
jeepers48's Avatar
 
Join Date: 07-05-06
Location: Auburn Hills MI
Posts: 4,717
iTrader: (106)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

how old is the Hypertherm 380? Did you buy it new?
jeepers48 is offline   Reply With Quote
Old March 22nd, 2008, 07:24 PM   #10
Brian
Senior Member
 
Join Date: 11-05-05
Location: Oakland Township
Posts: 103
iTrader: (8)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by jeepers48 View Post
how old is the Hypertherm 380? Did you buy it new?
It's about three years old, yes I bought it new and it has only seen non-commercial use here at my home.

Thanks,
Brian
Brian is offline   Reply With Quote
Old March 22nd, 2008, 07:32 PM   #11
Brian
Senior Member
 
Join Date: 11-05-05
Location: Oakland Township
Posts: 103
iTrader: (8)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

OK thanks
Brian is offline   Reply With Quote
Old March 22nd, 2008, 08:38 PM   #12
MattBMiller
Senior Member
 
MattBMiller's Avatar
 
Join Date: 01-02-08
Location: Dryden, MI
Posts: 759
iTrader: (15)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Does the plasma have a built in compressor???
MattBMiller is offline   Reply With Quote
Old March 22nd, 2008, 08:40 PM   #13
Brian
Senior Member
 
Join Date: 11-05-05
Location: Oakland Township
Posts: 103
iTrader: (8)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by MattBMiller View Post
Does the plasma have a built in compressor???
No it does not.

Thanks,
Brian
Brian is offline   Reply With Quote
Old March 22nd, 2008, 09:53 PM   #14
howell_jeep
Last Free Man
 
howell_jeep's Avatar
 
Join Date: 02-09-06
Location: Howell Twp, MI 48836
Posts: 10,848
iTrader: (69)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

Sent you a pm.

Also, does the mig need gas or can it be used wiithout gas as well?
__________________
I SHOOT RAW!
---

Exercise your rights! Open Carry!
howell_jeep is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2008, 02:09 AM   #15
Mr.Jefferson
Rider on the storm.
 
Mr.Jefferson's Avatar
 
Join Date: 10-09-07
Location: Pinckney, Michigan
Posts: 795
iTrader: (10)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to Mr.Jefferson
Default

^^ You can use flux core wire. Not sure if thats what he ahs on there, prolly not though sine its already got the argon tank on it. But its pretty cheap stuff. Doesnt weld as clean though...more spatter usually.
Mr.Jefferson is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2008, 07:36 AM   #16
Brian
Senior Member
 
Join Date: 11-05-05
Location: Oakland Township
Posts: 103
iTrader: (8)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by howell_jeep View Post
Sent you a pm.

Also, does the mig need gas or can it be used wiithout gas as well?
I think Mr Jefferson answered your question, Thanks!

You can use it with or with out gas, the wire that is on it now is for use with gas so I think you would need different wire for welding without gas. I am not sure if I have any of that welding wire but if I do I would give it to whoever buys the welder.

If you have any more questions please let me know.

Thanks,
Brian
Brian is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2008, 09:13 AM   #17
Blue XJ
The Green Machine
 
Blue XJ's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Sterling Heights
Posts: 3,613
iTrader: (27)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to Blue XJ
Default

That guy at my work is still interested in the plasma, I'll try to convince him to come over and get it from you in the next week, unless you sell it here.
Blue XJ is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2008, 12:25 PM   #18
mudbillyredneck
Senior Member
 
mudbillyredneck's Avatar
 
Join Date: 01-17-08
Location: Lapeer, MI
Posts: 4,732
iTrader: (133)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

I was over ther last night.....and bought the treadmill for my mom....




Just thought you guys should know.....I saw everything.....The equiptment is "as close to new as you will find."....for used prices..


Great guy.....does not sugercoat anything....It will be exactly as he discribes..........He was a hobbiest....and the stuff looks great...


bump for a ya
mudbillyredneck is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2008, 12:39 PM   #19
xj4life
Senior Member
 
xj4life's Avatar
 
Join Date: 11-09-05
Location: LaPorte, IN
Posts: 7,615
iTrader: (15)
Mentioned: 2 Post(s)
Default

I've used his plasma before. Worked great at cutting 1/4" plate. I'd buy it in an instant if i had the money.
__________________
This is my Jeep. There are many like it, but this one is mine. My Jeep is my best friend. It is my life. I must master it as I master my life. My Jeep, without me, is useless. Without my Jeep, I am useless.
xj4life is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2008, 04:43 PM   #20
nosilla
Senior Member
 
Join Date: 11-05-05
Location: no place
Posts: 448
iTrader: (8)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Grrrrrr a week to late. i was looking for a cutter last week and went out and bought 1 for 1300.00. Wonder if they will take it back so i could buy this one instead?
nosilla is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > Great Lakes 4x4 Marketplace > Miscellaneous items

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:07 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.26493 seconds with 80 queries