Anyone else having problems with front page loading? - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > Site comments, issues, or suggestions and announcements
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old February 27th, 2008, 11:20 AM   #1
MiNi Beast
Senior Member
 
MiNi Beast's Avatar
 
Join Date: 03-13-06
Location: Marquette, MI
Posts: 9,005
iTrader: (75)
Mentioned: 0 Post(s)
Default Anyone else having problems with front page loading?

Lately since all the upgrades when I come to the site the home page doesn't seem to want to load. I have to click on forums then back to home to get front page to load. And now I get log in page every time I click the casino link? Did I piss someone off playing Hold'em? I'm already logged in , so I try to re log in thinking have to for the casino and still just show log in page? So what's up, anybody know or have similar issues?
MiNi Beast is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old February 27th, 2008, 11:30 AM   #2
deuce228
Redneck Poser
 
deuce228's Avatar
 
Join Date: 11-07-05
Location: West Branch, MI
Posts: 7,971
iTrader: (8)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

casino is disabled.
deuce228 is offline   Reply With Quote
Old February 27th, 2008, 11:33 AM   #3
jeepnxj96
Senior Member
 
jeepnxj96's Avatar
 
Join Date: 10-16-07
Location: Allegan,Mi
Posts: 2,982
iTrader: (10)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

i have the homepage problem,but usually only on my p.c. at work,figured it was just the p.o.s. network here at work jamming up. my desktop at home doesn't have the problem,i don't think any way,i'll pay attention to it tonite
jeepnxj96 is offline   Reply With Quote
Old February 27th, 2008, 11:35 AM   #4
Monster4.0
Senior Member
 
Monster4.0's Avatar
 
Join Date: 11-07-05
Location: Carleton
Posts: 1,585
iTrader: (7)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via Yahoo to Monster4.0
Default

X2

trying to get to home, new post, has been acting up.
Monster4.0 is offline   Reply With Quote
Old February 27th, 2008, 11:37 AM   #5
clarkstoncracker
lol
 
clarkstoncracker's Avatar
 
Join Date: 11-03-05
Location: OC - MI
Posts: 42,616
iTrader: (40)
Mentioned: 131 Post(s)
Send a message via AIM to clarkstoncracker
Default

Hmm. Can somebody supply a screenshot of what it does? I use 4 different computers on a daily basis, so normally I catch things.
__________________
clarkstoncracker is offline   Reply With Quote
Old February 27th, 2008, 11:40 AM   #6
jeepnxj96
Senior Member
 
jeepnxj96's Avatar
 
Join Date: 10-16-07
Location: Allegan,Mi
Posts: 2,982
iTrader: (10)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

it just freezes, you get the toolbar that has forums,itrader etc. and the login box and the part where the picture of the day is,is just black.
jeepnxj96 is offline   Reply With Quote
Old February 27th, 2008, 11:41 AM   #7
jeepnxj96
Senior Member
 
jeepnxj96's Avatar
 
Join Date: 10-16-07
Location: Allegan,Mi
Posts: 2,982
iTrader: (10)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

it is like it quits loading,or is going slower than molasses in january.
jeepnxj96 is offline   Reply With Quote
Old February 27th, 2008, 11:47 AM   #8
Flexin' XJ
Senior Member
 
Flexin' XJ's Avatar
 
Join Date: 02-04-07
Location: Holt, MI
Posts: 4,459
iTrader: (19)
Mentioned: 0 Post(s)
Default



This
Flexin' XJ is offline   Reply With Quote
Old February 27th, 2008, 11:58 AM   #9
ckhanna71
1998 Jeep Cherokee Sport
 
ckhanna71's Avatar
 
Join Date: 06-20-07
Location: Vicksburg, MI
Posts: 3,306
iTrader: (49)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

I have been having the same issue, glad to see it's not just me
ckhanna71 is offline   Reply With Quote
Old February 27th, 2008, 12:04 PM   #10
clarkstoncracker
lol
 
clarkstoncracker's Avatar
 
Join Date: 11-03-05
Location: OC - MI
Posts: 42,616
iTrader: (40)
Mentioned: 131 Post(s)
Send a message via AIM to clarkstoncracker
Default

Is it loading now?

For some reason on my end, IE was hanging on the weather plugin. Once I removed that, I'm having extremely fast load times.

Firefox would load weather every time without issue.
__________________
clarkstoncracker is offline   Reply With Quote
Old February 27th, 2008, 12:07 PM   #11
Flexin' XJ
Senior Member
 
Flexin' XJ's Avatar
 
Join Date: 02-04-07
Location: Holt, MI
Posts: 4,459
iTrader: (19)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Seems okay now.
Flexin' XJ is offline   Reply With Quote
Old February 27th, 2008, 12:07 PM   #12
kickstand
sHaMoNe!
 
kickstand's Avatar
 
Join Date: 09-20-06
Location: fenton
Posts: 31,389
iTrader: (46)
Mentioned: 33 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by MiNi Beast View Post
Lately since all the upgrades when I come to the site the home page doesn't seem to want to load. I have to click on forums then back to home to get front page to load.
x2
kickstand is offline   Reply With Quote
Old February 27th, 2008, 12:09 PM   #13
clarkstoncracker
lol
 
clarkstoncracker's Avatar
 
Join Date: 11-03-05
Location: OC - MI
Posts: 42,616
iTrader: (40)
Mentioned: 131 Post(s)
Send a message via AIM to clarkstoncracker
Default

Is this fixed for the other people?
__________________
clarkstoncracker is offline   Reply With Quote
Old February 27th, 2008, 12:26 PM   #14
Monster4.0
Senior Member
 
Monster4.0's Avatar
 
Join Date: 11-07-05
Location: Carleton
Posts: 1,585
iTrader: (7)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via Yahoo to Monster4.0
Default

Quote:
Originally Posted by clarkstoncracker View Post
Is this fixed for the other people?
Working good for now, it seemed the weather was hanging it up for the last 3 days.
Monster4.0 is offline   Reply With Quote
Old February 27th, 2008, 01:21 PM   #15
Tweeternpi
Senior Member
 
Tweeternpi's Avatar
 
Join Date: 01-23-06
Location: Carleton, Mi
Posts: 1,043
iTrader: (35)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

I have to say I was having the same problem with my laptop. It uses IE my desktop at home has firefox. It is working now.
Tweeternpi is offline   Reply With Quote
Old February 27th, 2008, 02:04 PM   #16
MiNi Beast
Senior Member
 
MiNi Beast's Avatar
 
Join Date: 03-13-06
Location: Marquette, MI
Posts: 9,005
iTrader: (75)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Loading better now so ok. Casino gone now huh, that didn't last long.
MiNi Beast is offline   Reply With Quote
Old February 27th, 2008, 02:54 PM   #17
clarkstoncracker
lol
 
clarkstoncracker's Avatar
 
Join Date: 11-03-05
Location: OC - MI
Posts: 42,616
iTrader: (40)
Mentioned: 131 Post(s)
Send a message via AIM to clarkstoncracker
Default

Quote:
Originally Posted by MiNi Beast View Post
Loading better now so ok. Casino gone now huh, that didn't last long.
This site is too active for the casino in the current setup. Like I've posted numerous times, GL4x4 is getting a very very nice server setup next month, and then the casino will return.
__________________
clarkstoncracker is offline   Reply With Quote
Old February 27th, 2008, 03:54 PM   #18
MiNi Beast
Senior Member
 
MiNi Beast's Avatar
 
Join Date: 03-13-06
Location: Marquette, MI
Posts: 9,005
iTrader: (75)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Just when I was hitting it big at the BJ table..



Newserver!
MiNi Beast is offline   Reply With Quote
Old February 27th, 2008, 07:10 PM   #19
pyrowaves
The Boss
 
pyrowaves's Avatar
 
Join Date: 11-03-06
Location: Dearborn/Ortonville
Posts: 2,822
iTrader: (13)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to pyrowaves
Default

Quote:
Originally Posted by Monster4.0 View Post
Working good for now, it seemed the weather was hanging it up for the last 3 days.
page loads fine but weather is gone and ijust noticed... cant find threads about it except this one. is this a known problem? where did weather go?
pyrowaves is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > Site comments, issues, or suggestions and announcements

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.20251 seconds with 77 queries