posting pics - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > Site comments, issues, or suggestions and announcements
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old July 18th, 2007, 08:22 PM   #1
CheapThrillB2
FAWK YEAH!!
 
CheapThrillB2's Avatar
 
Join Date: 09-06-06
Location: Middleville, MI
Posts: 31,165
iTrader: (61)
Mentioned: 8 Post(s)
Default posting pics

whenever i post a Photobucket img in my build thread the first pic always shows up as a link not the image, and it only happens to the first pic
CheapThrillB2 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old August 15th, 2007, 12:06 PM   #2
sodapop
Support the Sport!
 
sodapop's Avatar
 
Join Date: 11-11-05
Location: Harrison Twp, MI
Posts: 2,015
iTrader: (18)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

This happens to me too - It's annoying
sodapop is offline   Reply With Quote
Old August 15th, 2007, 12:10 PM   #3
deuce228
Redneck Poser
 
deuce228's Avatar
 
Join Date: 11-07-05
Location: West Branch, MI
Posts: 7,971
iTrader: (8)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by sodapop View Post
This happens to me too - It's annoying
It has been addressed in threads. Only happens with photo bucket. The suggestion was made to use flickr or gmail instead.
deuce228 is offline   Reply With Quote
Old August 15th, 2007, 10:02 PM   #4
Roadhouse
DrivewayJeeper
 
Roadhouse's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Sanford
Posts: 10,956
iTrader: (5)
Mentioned: 4 Post(s)
Default

doesn't happen all the time tho' with photobucket. I've had it happen a couple of times....then not happen. No clue beyond that.
Roadhouse is offline   Reply With Quote
Old August 15th, 2007, 10:08 PM   #5
boggin-machine
Senior Member
 
boggin-machine's Avatar
 
Join Date: 01-11-06
Location: bay city
Posts: 11,646
iTrader: (31)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

never noticed it in my threads
boggin-machine is offline   Reply With Quote
Old August 15th, 2007, 11:39 PM   #6
sodapop
Support the Sport!
 
sodapop's Avatar
 
Join Date: 11-11-05
Location: Harrison Twp, MI
Posts: 2,015
iTrader: (18)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

It's only with the first photobucket pic in the the post, then it's fine. Muddypaws says you can pull out the %20 and that will fix it but I tried and it didn't with mine.

As for using another server, I've got a tone of photos on photobucket and it would be more of a pain to switch than it's worth. I'm just going to start double posting the first pic, the first will be the link, then the pic will show.
sodapop is offline   Reply With Quote
Old August 16th, 2007, 12:26 PM   #7
CheapThrillB2
FAWK YEAH!!
 
CheapThrillB2's Avatar
 
Join Date: 09-06-06
Location: Middleville, MI
Posts: 31,165
iTrader: (61)
Mentioned: 8 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by sodapop View Post
As for using another server, I've got a tone of photos on photobucket and it would be more of a pain to switch than it's worth. I'm just going to start double posting the first pic, the first will be the link, then the pic will show.
thats what i've been doing
CheapThrillB2 is offline   Reply With Quote
Old August 16th, 2007, 12:31 PM   #8
Chris Rogers
Senior Member
 
Chris Rogers's Avatar
 
Join Date: 04-05-07
Location: Commerce Twp
Posts: 1,105
iTrader: (2)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by CheapThrillB2 View Post
whenever i post a Photobucket img in my build thread the first pic always shows up as a link not the image, and it only happens to the first pic
My photo bucket pictures always come out as 120x160, I've tried resizing the individual pictures and changing incoming pictures to 600x800 and that doesn't work either.
Chris Rogers is offline   Reply With Quote
Old August 16th, 2007, 12:39 PM   #9
clarkstoncracker
lol
 
clarkstoncracker's Avatar
 
Join Date: 11-03-05
Location: OC - MI
Posts: 42,545
iTrader: (40)
Mentioned: 122 Post(s)
Send a message via AIM to clarkstoncracker
Default

holy cow

USE FLICKR
clarkstoncracker is offline   Reply With Quote
Old August 17th, 2007, 12:01 PM   #10
Buggy_Tim
(513) 891-8372
 
Buggy_Tim's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Sault Sainte Marie
Posts: 11,829
iTrader: (12)
Mentioned: 3 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by sodapop View Post
It's only with the first photobucket pic in the the post, then it's fine. Muddypaws says you can pull out the %20 and that will fix it but I tried and it didn't with mine.

As for using another server, I've got a tone of photos on photobucket and it would be more of a pain to switch than it's worth. I'm just going to start double posting the first pic, the first will be the link, then the pic will show.
Where? It's always a link problem.
Buggy_Tim is offline   Reply With Quote
Old August 20th, 2007, 11:36 PM   #11
sodapop
Support the Sport!
 
sodapop's Avatar
 
Join Date: 11-11-05
Location: Harrison Twp, MI
Posts: 2,015
iTrader: (18)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by clarkstoncracker View Post
holy cow

USE FLICKR
Oddly enough, in this situation, the only one to show was the photobucket and then only if I choose the img code from their page. if I copy image location it doesn't work, it makes a link. GMAIL doesn't have the img code on their site BUT when I used this same method over on ecoyne - follow link to see. I don't know maybe I'm a dumbass and am missing something but I'm doing it the same way on both sites....
http://ecoyne.com/viewtopic.php?p=39022#39022

FLICKR


gmail


photobucket


Last edited by clarkstoncracker; August 21st, 2007 at 08:16 AM.
sodapop is offline   Reply With Quote
Old August 21st, 2007, 08:15 AM   #12
clarkstoncracker
lol
 
clarkstoncracker's Avatar
 
Join Date: 11-03-05
Location: OC - MI
Posts: 42,545
iTrader: (40)
Mentioned: 122 Post(s)
Send a message via AIM to clarkstoncracker
Default

You had invalid links with sizing at the end. I fixed your links to end in a .jpg.

I'm not sure how gmail works for photos, but I know pavementpounder used it without issues here.

You posted two photobucket photos, and one is jacked up, the 2nd one works.
clarkstoncracker is offline   Reply With Quote
Old August 21st, 2007, 08:32 AM   #13
sodapop
Support the Sport!
 
sodapop's Avatar
 
Join Date: 11-11-05
Location: Harrison Twp, MI
Posts: 2,015
iTrader: (18)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

thanks, for the info. I just found it weird that it worked on one site but not the other. I'll practice on my photolinking skills and stop asking questions now.

:miff: < -- me
sodapop is offline   Reply With Quote
Old August 21st, 2007, 08:34 AM   #14
clarkstoncracker
lol
 
clarkstoncracker's Avatar
 
Join Date: 11-03-05
Location: OC - MI
Posts: 42,545
iTrader: (40)
Mentioned: 122 Post(s)
Send a message via AIM to clarkstoncracker
Default

Quote:
Originally Posted by sodapop View Post
thanks, for the info. I just found it weird that it worked on one site but not the other. I'll practice on my photolinking skills and stop asking questions now.

:miff: < -- me
well, I need to figure out whats going on.

Photobucket issues with forums is widely known.

There shouldn't be issues with flickr.

I'm inexperienced with google hosting, but I'm going to figure out why it works on ecoyne and not here.
clarkstoncracker is offline   Reply With Quote
Old August 21st, 2007, 08:53 AM   #15
clarkstoncracker
lol
 
clarkstoncracker's Avatar
 
Join Date: 11-03-05
Location: OC - MI
Posts: 42,545
iTrader: (40)
Mentioned: 122 Post(s)
Send a message via AIM to clarkstoncracker
Default

Thanks for the help Sodapop, I believe I have now corrected this issue.

Please attempt to post images in a way that they didn't work before.
clarkstoncracker is offline   Reply With Quote
Old August 21st, 2007, 09:00 AM   #16
Rockstar
sɐƃǝʌ sɐן
 
Rockstar's Avatar
 
Join Date: 07-25-07
Location: Taylor,Mi
Posts: 8,504
iTrader: (11)
Mentioned: 3 Post(s)
Default

This might help

Hey all,

Below you will find instructions (not mine) on how to use the third party company www.Photobucket.com to host pictures to show on this forum.

Here's some instructions for PhotoBucket with lots of visual aids LOL.
I've posted this before on other forums, but I hope no one minds that I post this again. I would have linked to an old post, but they seem to have scrolled off.
Depending on your level of skill and confidence, you may not need instructions as detailed as these.
First you need a Photobucket account.
Go to Photobucket and open that account.
Find a picture on your hard drive that you want to add to Photobucket. Look at it on your screen.
Click on File, Save as, and take note of what directory it is being saved in. Make sure that it is saving as a jpeg type of file. Write it down if necessary.

Go to PhotoBucket
Go to your album.
It will look like this. Place your cursor in the box UNDER the Add pictures from URL (see the circled item)

Click on BROWSE
You will get a window something like this:

Browse to the folder containing your pictures by double clicking your way to it. It helps if you know ahead of time where they are.
Double click on the photo you want to add.
You will see part of the photo name in the box (see the circled item)

Click on SUBMIT and wait.
When the picture has been added, there will be a message. (see the circled item)

Under the photo you have just added will be up to three lines - URL, TAG and IMG (see the circled item)

You will need the IMG to embed photos into your message. If you click on that box, it will be highlighted. Copy that (CTL-C) and go to your message thread. Paste it in the message where you want it. (CTL-V).
If you don’t see the IMG option, click on ACCOUNT OPTIONS
Make sure there is a dot in the YES circle in front of IMG (see the circled item)

If you want to add multiple pictures, click on the little down arrow beside Submit Multiple Pictures (see the circled item)

There will be a drop down menu allowing you to choose up to 19 pictures.
Browse for each picture as above.

If you discover that a photo is truly too big, after posting, you can go to Photobucket and "edit" the photo.
Click in the edit button and you will see something like this:

If you read carefully, you will see that renaming a file will break links. Don't change the name!!

You can resize (downwards) to your hearts content. Please note that you cannot make a photo larger after you shrink it.
I work in two windows, one with Photobucket open and the other one has the problematic posting open. I usually resize to 75%, then go back to my posting and REFRESH it to see how much smaller it is.
After a while, you develop a sense of whether you need to start reducing to 50% of the original or if 75% is enough.

Duplicated from Wendy from GardenForums

To link a picture/video over to a forum, paste the IMG of the image which must be in [img] blah [/img] to the text box and your done
Rockstar is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > Site comments, issues, or suggestions and announcements

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.23594 seconds with 70 queries