is it just me? - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > Site comments, issues, or suggestions and announcements
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 23rd, 2007, 12:34 PM   #1
Lothos
KD8GKB
 
Lothos's Avatar
 
Join Date: 11-17-05
Location: .5 past lightspeed
Posts: 6,506
iTrader: (3)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via ICQ to Lothos Send a message via AIM to Lothos Send a message via Yahoo to Lothos
Default is it just me?

Or is anyone else not getting threads marked read after reading them anymore? I used to only get that if I replied to a thread and my reply was on the next new page in a thread, but now no matter what I read it doesn't mark them read till about an hour later.
Lothos is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old May 23rd, 2007, 12:38 PM   #2
1x1_Speed_Craig
Simplify...
 
1x1_Speed_Craig's Avatar
 
Join Date: 11-09-05
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 7,553
iTrader: (123)
Mentioned: 3 Post(s)
Default

Wrong forum. You should post this in the "Site Comments, Issues..." forum.

Craig
1x1_Speed_Craig is offline   Reply With Quote
Old May 23rd, 2007, 12:40 PM   #3
Lothos
KD8GKB
 
Lothos's Avatar
 
Join Date: 11-17-05
Location: .5 past lightspeed
Posts: 6,506
iTrader: (3)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via ICQ to Lothos Send a message via AIM to Lothos Send a message via Yahoo to Lothos
Default

but nobody reads it here.
Lothos is offline   Reply With Quote
Old May 23rd, 2007, 02:12 PM   #4
Bones
skillicous
 
Bones's Avatar
 
Join Date: 11-06-05
Location: Dearborn Heights, MI
Posts: 11,572
iTrader: (37)
Mentioned: 3 Post(s)
Send a message via AIM to Bones
Default

x2, it does it for me too
__________________
Inviscid Motorsports

Special Thanks and Recommendations to;
Motorcity Machines
Ironman Offroad
Branik Motorsports
Maxxis Tires

Raceline Wheels
PAC Racing Springs
Joint Clutch and Gear
Bones is offline   Reply With Quote
Old May 23rd, 2007, 02:15 PM   #5
clarkstoncracker
lol
 
clarkstoncracker's Avatar
 
Join Date: 11-03-05
Location: OC - MI
Posts: 42,759
iTrader: (40)
Mentioned: 156 Post(s)
Send a message via AIM to clarkstoncracker
Default

Just did a test with IE and firefox. Works flawless.

Unless you keep hitting the back button after reading a thread to go back.
__________________
clarkstoncracker is offline   Reply With Quote
Old May 23rd, 2007, 02:24 PM   #6
Lothos
KD8GKB
 
Lothos's Avatar
 
Join Date: 11-17-05
Location: .5 past lightspeed
Posts: 6,506
iTrader: (3)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via ICQ to Lothos Send a message via AIM to Lothos Send a message via Yahoo to Lothos
Default

Quote:
Originally Posted by clarkstoncracker View Post
Just did a test with IE and firefox. Works flawless.

Unless you keep hitting the back button after reading a thread to go back.
nope, I always hit the pub links at the top or bottom. Both in FF and in IE tab in FF. It's only started doing it in the last week give or take a day or two.
Lothos is offline   Reply With Quote
Old May 23rd, 2007, 05:10 PM   #7
clarkstoncracker
lol
 
clarkstoncracker's Avatar
 
Join Date: 11-03-05
Location: OC - MI
Posts: 42,759
iTrader: (40)
Mentioned: 156 Post(s)
Send a message via AIM to clarkstoncracker
Default

now that I'm at home, it works fine here.

I can't fix something that I can't find broken.. ???
__________________
clarkstoncracker is offline   Reply With Quote
Old May 23rd, 2007, 05:10 PM   #8
FlamesFearMe
Custom User Title
 
FlamesFearMe's Avatar
 
Join Date: 05-03-06
Location: shorty's pants
Posts: 8,289
iTrader: (12)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by clarkstoncracker View Post
now that I'm at home, it works fine here.

I can't fix something that I can't find broken.. ???
Why not?
FlamesFearMe is offline   Reply With Quote
Old May 23rd, 2007, 06:05 PM   #9
bigtruckman
One shot, One Kill
 
bigtruckman's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Zachary, LA
Posts: 460
iTrader: (1)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

I use Safari and have no such problem here either. BTM
bigtruckman is offline   Reply With Quote
Old May 23rd, 2007, 06:19 PM   #10
FlatFender
Tap Tap Splat
 
FlatFender's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Raleigh NC
Posts: 15,802
iTrader: (1)
Mentioned: 2 Post(s)
Default

works for me!

+1
FlatFender is offline   Reply With Quote
Old May 23rd, 2007, 07:13 PM   #11
Monkeyevil
I <3 Miatas
 
Monkeyevil's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Kalamazoo, MI
Posts: 8,988
iTrader: (16)
Mentioned: 3 Post(s)
Send a message via AIM to Monkeyevil
Default

No problems here either.
__________________
JcrOffroad
Zoom Zoom!
Monkeyevil is offline   Reply With Quote
Old May 23rd, 2007, 07:29 PM   #12
General Lee
Slice of Starsage Anyone?
 
General Lee's Avatar
 
Join Date: 11-10-05
Location: Kalamazoo, MI
Posts: 5,070
iTrader: (7)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to General Lee
Default

YOU MUST BE CRAZZzZZY!!!1!1!11!!
General Lee is offline   Reply With Quote
Old May 23rd, 2007, 08:49 PM   #13
Lothos
KD8GKB
 
Lothos's Avatar
 
Join Date: 11-17-05
Location: .5 past lightspeed
Posts: 6,506
iTrader: (3)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via ICQ to Lothos Send a message via AIM to Lothos Send a message via Yahoo to Lothos
Default

so, bones and I are just crazy? gotcha.
Lothos is offline   Reply With Quote
Old May 23rd, 2007, 10:30 PM   #14
clarkstoncracker
lol
 
clarkstoncracker's Avatar
 
Join Date: 11-03-05
Location: OC - MI
Posts: 42,759
iTrader: (40)
Mentioned: 156 Post(s)
Send a message via AIM to clarkstoncracker
Default

Quote:
Originally Posted by Lothos View Post
so, bones and I are just crazy? gotcha.
I'm not sure how I'm supposed to answer you. There have been about 10 reported problems since the server change. I experienced one problem, and easily fixed it. The others have ended up being browser settings.
__________________
clarkstoncracker is offline   Reply With Quote
Old May 23rd, 2007, 10:52 PM   #15
Mongo
.
 
Mongo's Avatar
 
Join Date: 02-25-06
Location: Fenton
Posts: 8,046
iTrader: (6)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

No problems here. But I use the super advanced windows 98 and 2000.
Mongo is offline   Reply With Quote
Old May 24th, 2007, 12:50 AM   #16
ddeadserious
Senior Member
 
ddeadserious's Avatar
 
Join Date: 08-20-06
Location: Plymouth, MI
Posts: 5,078
iTrader: (44)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to ddeadserious
Default

Currently, I'm having this issue.

Hasn't happened before, though.
ddeadserious is offline   Reply With Quote
Old May 24th, 2007, 12:54 AM   #17
boggin-machine
Senior Member
 
boggin-machine's Avatar
 
Join Date: 01-11-06
Location: bay city
Posts: 11,653
iTrader: (31)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

never happend to me before... stop drinking that city water boys
boggin-machine is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > Site comments, issues, or suggestions and announcements

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:05 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.18559 seconds with 73 queries