Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Jeep Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino







Search
Reply
 
Thread Tools
Old November 8th, 2005, 10:53 AM   #1
Gunsworth
Senior Member
 
Gunsworth's Avatar
 
Join Date: 11-07-05
Location: Birmingham
Posts: 2,449
iTrader: (12)
Send a message via AIM to Gunsworth
Spark then click on my winch....tree carnage pic

I attempted to use my ramsey rep8000 the other day after this (Damn vacuum engagement)



Well when I tried my winch it did nothing, so I noticed the terminals for the remote connection were corroded. Being the dumbass I am I used a wire brush that jumped two of the connectors and caused a spark followed by a click. I am sure I blew something, question is what? And How do I get to it?

Oh ya I have video of it too if anyone wants to host it...
Gunsworth is offline   Reply With Quote
Old November 8th, 2005, 02:00 PM   #2
Spoiledbrat
I'm trying to care
 
Spoiledbrat's Avatar
 
Join Date: 11-07-05
Location: The
Posts: 511
iTrader: (1)
Talking

Ouch
Spoiledbrat is offline   Reply With Quote
Old November 8th, 2005, 02:27 PM   #3
clarkstoncracker
lol
 
clarkstoncracker's Avatar
 
Join Date: 11-03-05
Location: OC - MI
Posts: 41,966
iTrader: (39)
Send a message via AIM to clarkstoncracker
Unless you are running a small fuse somewhere, which isn't very common, you didn't do any damage..

That wire brush will arc between + and -, and burn up instantly..

No damage done
__________________
clarkstoncracker is offline   Reply With Quote
Old November 8th, 2005, 06:08 PM   #4
Gunsworth
Senior Member
 
Gunsworth's Avatar
 
Join Date: 11-07-05
Location: Birmingham
Posts: 2,449
iTrader: (12)
Send a message via AIM to Gunsworth
Only reason I thought I broke something is because I couldnt get it to spark again. Even after cleanin all the terminals
Gunsworth is offline   Reply With Quote
Old November 8th, 2005, 08:23 PM   #5
Sandals
Fucking Zen as Shit
 
Sandals's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Lindenhurst, IL
Posts: 15,254
iTrader: (7)
Probally nothing..... if no fuse, and if they were old and well used, you could have melted down a solenoid (improbable, but not impossible). $10-$20 fix.
Sandals is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Jeep Tech
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 12:40 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2005 - 2012 Cracker Enterprises - Powered by Linux
vB Ad Management by =RedTyger=
Page generated in 0.07443 seconds with 20 queries