YJ column = CJ column... - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Jeep Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old January 23rd, 2006, 11:12 PM   #1
Monkeyevil
I <3 Miatas
 
Monkeyevil's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Kalamazoo, MI
Posts: 8,988
iTrader: (16)
Mentioned: 3 Post(s)
Send a message via AIM to Monkeyevil
Default YJ column = CJ column...

Power Steering that is..

yes/no? I have done the swap, but I need to sell one and want to be 100% sure they always work.
__________________
JcrOffroad
Zoom Zoom!
Monkeyevil is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old January 23rd, 2006, 11:22 PM   #2
shawn
Resident HVAC/R Jambi
 
shawn's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Milford/Commerce
Posts: 10,161
iTrader: (24)
Mentioned: 14 Post(s)
Send a message via Yahoo to shawn
Default

I think so, I think Matt would know for sure.
shawn is offline   Reply With Quote
Old January 26th, 2006, 12:57 AM   #3
Tonka
Senior Member
 
Tonka's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Attica, Mi.
Posts: 2,063
iTrader: (9)
Mentioned: 1 Post(s)
Send a message via AIM to Tonka Send a message via Yahoo to Tonka
Default

hacksaw's changed them before

I believe cj's are different at the shaft end
Tonka is offline   Reply With Quote
Old January 26th, 2006, 01:08 AM   #4
Hacksaw
WWSD - What would stan do
 
Hacksaw's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Isle Of TREASURE, FL
Posts: 11,203
iTrader: (5)
Mentioned: 12 Post(s)
Default

I had a YJ colum in my CJ, They aren't exactly the same but they do bolt in.


At least they worked for my situation.. going from a CJ colum to a YJ colum..

I had to switch out the ignition switches and stuff on the colum though, but the colum itself is the same, I think the switches are different, but I can't be sure as the YJ colum that I got didn't have any of the black boxes on it, so I just put the ones from my CJ on it.

I know the YJ colum I swapped for CC, the boxes looked pretty close to the same, they probably are, but I can't be positive.
Hacksaw is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Jeep Tech

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.09535 seconds with 34 queries