Heater Blower not blowing - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Jeep Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old January 25th, 2006, 11:04 AM   #1
TechJeeper
Formerly "Gr8archer"
 
TechJeeper's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Lansing, MI
Posts: 2,737
iTrader: (22)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to TechJeeper
Default Heater Blower not blowing

Help! I got into my jeep this morning to go to class and my blower wasnt working. It was a verrrry cold ride. Went to autozone, bought a pack of fuses, replaced it and still nothing.... What elese could it be?? Any ideas?
TechJeeper is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old January 25th, 2006, 12:03 PM   #2
Captain Ledd
Ranger Addiction?
 
Captain Ledd's Avatar
 
Join Date: 11-06-05
Location: Davisburg
Posts: 2,065
iTrader: (31)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

loose/corroded connections on/to the motor. Selector swtich connections. worse case scenario is the motor burned out or has something wrong internally, in which case, replace.
Captain Ledd is offline   Reply With Quote
Old January 25th, 2006, 07:19 PM   #3
GMCsonoma94
1 wheel peel
 
GMCsonoma94's Avatar
 
Join Date: 11-06-05
Location: michigan
Posts: 1,577
iTrader: (0)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to GMCsonoma94
Default

you have nothing at all threw all the speed ranges?
GMCsonoma94 is offline   Reply With Quote
Old January 25th, 2006, 08:22 PM   #4
Yetti
Buy a Fiat! Save the UAW!
 
Yetti's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: 20 minutes south of Hell...
Posts: 14,384
iTrader: (10)
Mentioned: 2 Post(s)
Default

test light and see if you have power to the motor, if not work backwards till you find it.
__________________
Yetti
Yetti is offline   Reply With Quote
Old January 25th, 2006, 11:50 PM   #5
Tonka
YJ build in progress
 
Tonka's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Lapeer Township, Mi.
Posts: 2,063
iTrader: (9)
Mentioned: 1 Post(s)
Send a message via AIM to Tonka Send a message via Yahoo to Tonka
Default

blower motor resistor may be it.

mine lost everything but med.

check the FAQ section
Tonka is offline   Reply With Quote
Old January 26th, 2006, 01:21 AM   #6
TechJeeper
Formerly "Gr8archer"
 
TechJeeper's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Lansing, MI
Posts: 2,737
iTrader: (22)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to TechJeeper
Default

I got it, took the dash apart and cleaned the contacts, works great! Duh! I would of never thought of that, thanks for the help
TechJeeper is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Jeep Tech

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:35 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.10977 seconds with 38 queries