spark problem on 1989 jimmy - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Chevy Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old February 22nd, 2007, 07:16 PM   #1
drew15
Member
 
Join Date: 11-22-06
Location: Canada, LaSalle
Posts: 55
iTrader: (0)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via MSN to drew15
Default spark problem on 1989 jimmy

i have a 1989 gmc jimmy 4x4 4.3L i had it running and then i went to go move it so i can work on the body and i could not get it started. it is turning out and getting gas but i dont think it is getting spark and i dont know y. can some one help me plezzzzz. o i will sell the hole truck for 900 obo body work all done inside mint and u get two sets of rim.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	100_1306.jpg
Views:	46
Size:	132.4 KB
ID:	7103  
drew15 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old February 23rd, 2007, 03:48 PM   #2
KILLER"B"468
Yankabilly
 
KILLER"B"468's Avatar
 
Join Date: 11-06-05
Location: Hendersonville Tn.
Posts: 7,945
iTrader: (19)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

did you check the coil... or even the ecm fuse?
__________________
being on the eastern edge of the central time zone sucks...it gets dark WAY to early.

Quote:
Originally Posted by jeepbrattt View Post
An occasional jello or vasoline wrestling match isn't out of the question either.
KILLER"B"468 is offline   Reply With Quote
Old February 25th, 2007, 02:21 PM   #3
drew15
Member
 
Join Date: 11-22-06
Location: Canada, LaSalle
Posts: 55
iTrader: (0)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via MSN to drew15
Default

yes i did and i looked at all of the fuses and they r all good i have not clue
later drew
drew15 is offline   Reply With Quote
Old February 25th, 2007, 02:52 PM   #4
Yetti
Buy a Fiat! Save the UAW!
 
Yetti's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: 20 minutes south of Hell...
Posts: 14,388
iTrader: (10)
Mentioned: 2 Post(s)
Default

pull the distributor cap and see if the thing still spins. you may have thrown a timing chain if it doesn't. if its spinning fine then pull the rotor and see if it has any burn holes on the bottom. they are well known for torching through the plastic and the spark just skips to the shaft for ground.
__________________
Yetti
Yetti is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Chevy Tech

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.10815 seconds with 33 queries