headlamp fuse 92 sub - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Chevy Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old February 6th, 2007, 10:38 AM   #1
Xrated
ASSHOLE
 
Xrated's Avatar
 
Join Date: 12-15-06
Location: richmond ,mi
Posts: 932
iTrader: (0)
Mentioned: 0 Post(s)
Default headlamp fuse 92 sub

Where the hell is it. Its not in the cabin fuse box. Where is the fuse box under the hood at. I know its a dum ? but its cold as hell out and i really dont feel like pokin around for it.
Xrated is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old February 6th, 2007, 05:26 PM   #2
Yetti
Buy a Fiat! Save the UAW!
 
Yetti's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: 20 minutes south of Hell...
Posts: 14,388
iTrader: (10)
Mentioned: 2 Post(s)
Default

I don't think there is one. I think the circut is a fusable link into the relay.
__________________
Yetti
Yetti is offline   Reply With Quote
Old February 23rd, 2007, 08:52 PM   #3
greenjeep
Senior Member
 
greenjeep's Avatar
 
Join Date: 01-03-06
Location: Wateford, MI
Posts: 393
iTrader: (7)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

There is a circuit breaker in the headlamp switch. I had one go out in my 93 suburban. It actually let out a puff of smoke just before the headlamps stopped working.
greenjeep is offline   Reply With Quote
Old February 25th, 2007, 10:50 AM   #4
Xrated
ASSHOLE
 
Xrated's Avatar
 
Join Date: 12-15-06
Location: richmond ,mi
Posts: 932
iTrader: (0)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by greenjeep View Post
There is a circuit breaker in the headlamp switch. I had one go out in my 93 suburban. It actually let out a puff of smoke just before the headlamps stopped working.

Got them going again. It was the switch. I just wired the headlamps to the radio fuse. They are on the whole time the sub is running but i dont care.
I got my dd back . 197k and still going.
Xrated is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Chevy Tech

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.09644 seconds with 32 queries