Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Chevy Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino







Search
Reply
 
Thread Tools
Old December 2nd, 2006, 02:30 PM   #1
Slayer63
Upstanding Member
 
Slayer63's Avatar
 
Join Date: 08-29-06
Location: The Nasty
Posts: 1,709
iTrader: (1)
Mentioned: 0 Post(s)
Angry 4x4 went out

so my 4 wheel drive on my 95 k1500 took a shit on me just in time for winter. i think its the solinoid but im not sure and i dont wanna throw a 50 at a new one if anyone has a better idea. i stuck it to a battery and it sparked but it didnt move.

Slayer63 is offline   Reply With Quote
Old December 2nd, 2006, 03:25 PM   #2
Slayer63
Upstanding Member
 
Slayer63's Avatar
 
Join Date: 08-29-06
Location: The Nasty
Posts: 1,709
iTrader: (1)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

ahhhh i fixed it. ran it through the parts washer and cleaned the t-case.

its all good
Slayer63 is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Chevy Tech
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 10:08 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Copyright 2005 - 2012 Cracker Enterprises - Powered by Linux
vB Ad Management by =RedTyger=
Page generated in 0.05543 seconds with 14 queries