It's the annual Which New Phone thread! - Page 5 - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > The Pub
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

The Pub A friendly forum where everybody is nice, and will answer any questions you have about life.

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old July 11th, 2014, 12:12 PM   #81
TJJEEP
Senior Member
 
TJJEEP's Avatar
 
Join Date: 11-08-05
Location: Orchard Lake
Posts: 2,973
iTrader: (2)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to TJJEEP Send a message via MSN to TJJEEP
Default

After posting how much I love my phone I go ahead and demolished it.

S5 on the way.
TJJEEP is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old July 12th, 2014, 09:20 AM   #82
Kane
Got Jeep?
 
Kane's Avatar
 
Join Date: 11-07-05
Location: 48030
Posts: 597
iTrader: (4)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

And the LG G3 does support a mem card.
Kane is offline   Reply With Quote
Old July 12th, 2014, 10:25 AM   #83
cmetzg03
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
 
cmetzg03's Avatar
 
Join Date: 04-30-11
Location: White Lake/roscommon
Posts: 8,098
iTrader: (8)
Mentioned: 34 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by Kane View Post
And the LG G3 does support a mem card.

Do you have the g3 already?
__________________
Quote:
Originally Posted by Sol Goode View Post
Man, this site was so much better before cmetzg03 joined
cmetzg03 is offline   Reply With Quote
Old July 12th, 2014, 10:36 AM   #84
cmetzg03
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
 
cmetzg03's Avatar
 
Join Date: 04-30-11
Location: White Lake/roscommon
Posts: 8,098
iTrader: (8)
Mentioned: 34 Post(s)
Default

need to know if AT&T works well in the Roscommon area. Thinking of switching from version when I contract is up.
__________________
Quote:
Originally Posted by Sol Goode View Post
Man, this site was so much better before cmetzg03 joined
cmetzg03 is offline   Reply With Quote
Old July 12th, 2014, 12:21 PM   #85
montecarlo33
The Violator
 
montecarlo33's Avatar
 
Join Date: 08-23-07
Location: Otsego County 49735
Posts: 4,617
iTrader: (19)
Mentioned: 4 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by cmetzg03 View Post
need to know if AT&T works well in the Roscommon area. Thinking of switching from version when I contract is up.
I can't speak for that area, but in my area Verizon kinda sucks, I'm just trying to make it a few more months so my contract will be up. Most of my buddies have att and their phone works way more places than mine. Verizon has dead zones a lot up here and in weird places. My phone is also 2 yrs old now too so that does play some role into it. If I go att prepaid I would save $50 a month from my current Verizon plan which is why I am switching.
montecarlo33 is offline   Reply With Quote
Old July 12th, 2014, 01:48 PM   #86
cmetzg03
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
 
cmetzg03's Avatar
 
Join Date: 04-30-11
Location: White Lake/roscommon
Posts: 8,098
iTrader: (8)
Mentioned: 34 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by montecarlo33 View Post
I can't speak for that area, but in my area Verizon kinda sucks, I'm just trying to make it a few more months so my contract will be up. Most of my buddies have att and their phone works way more places than mine. Verizon has dead zones a lot up here and in weird places. My phone is also 2 yrs old now too so that does play some role into it. If I go att prepaid I would save $50 a month from my current Verizon plan which is why I am switching.

That's what I was thinking. If me and my wife switch to AT&T we would save about $50 a month. Plus they have the phone I want s5-active in camo.
__________________
Quote:
Originally Posted by Sol Goode View Post
Man, this site was so much better before cmetzg03 joined
cmetzg03 is offline   Reply With Quote
Old July 12th, 2014, 01:55 PM   #87
montecarlo33
The Violator
 
montecarlo33's Avatar
 
Join Date: 08-23-07
Location: Otsego County 49735
Posts: 4,617
iTrader: (19)
Mentioned: 4 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by cmetzg03 View Post
That's what I was thinking. If me and my wife switch to AT&T we would save about $50 a month. Plus they have the phone I want s5-active in camo.
Best way to describe it would be when my phone has no service at all, a friends (iPhone 5 on att in most cases) phone in the same place will either work well or not at all. I've yet to see a place where my phone worked and theirs didn't around here. Just an observation, again the main reason I am switching is the money I would save per month, whatever service I get will be ok with me
montecarlo33 is offline   Reply With Quote
Old July 12th, 2014, 01:59 PM   #88
cmetzg03
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
 
cmetzg03's Avatar
 
Join Date: 04-30-11
Location: White Lake/roscommon
Posts: 8,098
iTrader: (8)
Mentioned: 34 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by montecarlo33 View Post
Best way to describe it would be when my phone has no service at all, a friends (iPhone 5 on att in most cases) phone in the same place will either work well or not at all. I've yet to see a place where my phone worked and theirs didn't around here. Just an observation, again the main reason I am switching is the money I would save per month, whatever service I get will be ok with me

That's what I figured. I'm in Roscommon right now and I have two bars. I'm sure att is about the same. I just don't want to switch and find out att blows up here.
__________________
Quote:
Originally Posted by Sol Goode View Post
Man, this site was so much better before cmetzg03 joined
cmetzg03 is offline   Reply With Quote
Old July 12th, 2014, 04:49 PM   #89
Elusive
Senior Member
 
Elusive's Avatar
 
Join Date: 11-06-05
Location: Linden
Posts: 588
iTrader: (2)
Mentioned: 8 Post(s)
Default

@MonkeyBiz Just ordered a G2 mainly because of your high praise. Switching over from a HTC inspire 4g. Thanks for the review.
Elusive is offline   Reply With Quote
Old July 12th, 2014, 08:30 PM   #90
Kane
Got Jeep?
 
Kane's Avatar
 
Join Date: 11-07-05
Location: 48030
Posts: 597
iTrader: (4)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by cmetzg03 View Post
Do you have the g3 already?
No, but thinking of getting one. Found specs at www.lg.com/g3
Kane is offline   Reply With Quote
Old July 12th, 2014, 09:07 PM   #91
BlooMule
Jet powered
 
BlooMule's Avatar
 
Join Date: 11-08-05
Location: a mile from the shithole
Posts: 26,510
iTrader: (12)
Mentioned: 18 Post(s)
Default

2 days with the g2 and it's so much faster than the old Maxx!
__________________
-rw-rw-rw
BlooMule is offline   Reply With Quote
Old September 10th, 2014, 01:34 PM   #92
cmetzg03
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
 
cmetzg03's Avatar
 
Join Date: 04-30-11
Location: White Lake/roscommon
Posts: 8,098
iTrader: (8)
Mentioned: 34 Post(s)
Default

Switched to Android two weeks ago from iPhone. Ill never own a iPhone again.
__________________
Quote:
Originally Posted by Sol Goode View Post
Man, this site was so much better before cmetzg03 joined
cmetzg03 is offline   Reply With Quote
Old September 10th, 2014, 01:57 PM   #93
Timmy
Senior Member
 
Timmy's Avatar
 
Join Date: 01-04-06
Location: Oxtucky
Posts: 1,004
iTrader: (5)
Mentioned: 2 Post(s)
Default

The LG G3 has a memory card slot. Above the Sim card.

Last edited by Timmy; September 10th, 2014 at 02:55 PM.
Timmy is offline   Reply With Quote
Old September 10th, 2014, 02:11 PM   #94
feva4u
LCG
 
feva4u's Avatar
 
Join Date: 04-01-07
Location: Petoskey, MI
Posts: 10,498
iTrader: (12)
Mentioned: 6 Post(s)
Default

Really like my G3
__________________
My Jeep
feva4u is offline   Reply With Quote
Old September 10th, 2014, 07:46 PM   #95
cmetzg03
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
 
cmetzg03's Avatar
 
Join Date: 04-30-11
Location: White Lake/roscommon
Posts: 8,098
iTrader: (8)
Mentioned: 34 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by Timmy View Post
The LG G3 has a memory card slot. Above the Sim card.
Quote:
Originally Posted by feva4u View Post
Really like my G3
I was looking at the g3. I ended up buying a note two on ebay until its time for my upgrade.
__________________
Quote:
Originally Posted by Sol Goode View Post
Man, this site was so much better before cmetzg03 joined
cmetzg03 is offline   Reply With Quote
Old September 10th, 2014, 10:23 PM   #96
shawn
Resident HVAC/R Jambi
 
shawn's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Milford/Commerce
Posts: 10,160
iTrader: (24)
Mentioned: 14 Post(s)
Send a message via Yahoo to shawn
Default

I left an iPhone for a Maxx. I love the battery life and lots more that android can do and apple won't like a very capable blue tooth.

But there are a few things I miss. I can't text a video with an android phone. Or, multiple pics in one text. And, visual voice mail, that was kinda handy.
__________________
shawn is offline   Reply With Quote
Old September 10th, 2014, 10:28 PM   #97
1TFROT
Senior Member
 
1TFROT's Avatar
 
Join Date: 01-04-09
Location: chi-town
Posts: 1,546
iTrader: (0)
Mentioned: 3 Post(s)
Default

Shawn, not sure why yours won't, but my note3 will send multiple pics in text

maybe a setting?
1TFROT is offline   Reply With Quote
Old September 10th, 2014, 10:29 PM   #98
MonkeyBiz
Master Cocksman
 
MonkeyBiz's Avatar
 
Join Date: 11-06-05
Location: Whitehall
Posts: 8,600
iTrader: (10)
Mentioned: 12 Post(s)
Send a message via Yahoo to MonkeyBiz
Default

I can text mutiple pics and video(short ones) with my G2
__________________
In bed, according to prophesy.
MonkeyBiz is offline   Reply With Quote
Old September 10th, 2014, 10:30 PM   #99
jbsjunk
Wheelies
 
jbsjunk's Avatar
 
Join Date: 03-01-08
Location: Almost Allendale Mi
Posts: 16,695
iTrader: (36)
Mentioned: 19 Post(s)
Default

Be nice if I could figure out how to save pics texted to me.
jbsjunk is offline   Reply With Quote
Old September 10th, 2014, 10:31 PM   #100
BlooMule
Jet powered
 
BlooMule's Avatar
 
Join Date: 11-08-05
Location: a mile from the shithole
Posts: 26,510
iTrader: (12)
Mentioned: 18 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by jbsjunk View Post
Be nice if I could figure out how to save pics texted to me.
Take a screenshot.
__________________
-rw-rw-rw
BlooMule is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > The Pub

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:35 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.25338 seconds with 81 queries