Pics not working - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > Site comments, issues, or suggestions and announcements
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old November 18th, 2006, 09:38 PM   #1
amc78cj7
Senior Member
 
amc78cj7's Avatar
 
Join Date: 11-07-05
Location: Ann Arbor, MI
Posts: 5,354
iTrader: (9)
Mentioned: 0 Post(s)
Default Pics not working

Why is it that today I have tried to insert two images from photobucket and all that is showing up is the address? As far as I can tell nothing has changed on how I insert images on this site. Is it a problem with GL or has photobucket changed something?

Here are a couple links to what I am talking about:

http://www.greatlakes4x4.com/showthr...t=27947&page=2

http://www.greatlakes4x4.com/showthr...t=27874&page=2
__________________
I'm not quoting idiots who promote unsafe recovery strap techniques anymore. :miff:
amc78cj7 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old November 18th, 2006, 09:44 PM   #2
clarkstoncracker
lol
 
clarkstoncracker's Avatar
 
Join Date: 11-03-05
Location: OC - MI
Posts: 42,563
iTrader: (40)
Mentioned: 122 Post(s)
Send a message via AIM to clarkstoncracker
Default



Its because the link you are providing doesn't end in .jpg I took off all the junk beyond the photobucket id (a bunch of numbers) and it worked fine.

See above.
__________________
clarkstoncracker is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > Site comments, issues, or suggestions and announcements

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:06 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.08815 seconds with 26 queries