Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > The Pub
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

The Pub A friendly forum where everybody is nice, and will answer any questions you have about life.







Search
Reply
 
Thread Tools
Old September 19th, 2013, 12:51 PM   #21
Denton
Brush Yo Teeth!
 
Denton's Avatar
 
Join Date: 03-09-07
Location: Westphalia
Posts: 1,731
iTrader: (28)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by TJJEEP View Post
If they are anything like AT&T they have no fucking clue what equipment is at your house. I called and canceled Uverse yesterday and they asked me what brand modem I had. Fucking clueless.
Was just at my mom's house the other day and seen the comcast bill sitting out. They added a modem rental charge of $7.00 a month when she has her own modem. I had to call, and it looks like they have been charging her for well over a year for a piece of equipment she never had. They are giving her a credit for overpayment, but I still can't stand them . Just make sure to call them every 6 months to set up a cancellation to get the best deals. Trust me they will call you several times before your scheduled disconnect to offer you the best deals
Denton is offline   Reply With Quote
Old September 19th, 2013, 07:20 PM   #22
5.9zj
Senior Member
 
5.9zj's Avatar
 
Join Date: 11-06-05
Location: Hartland
Posts: 285
iTrader: (2)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

We just moved to our new house that is only service by those ass clowns. I stopped at their service center and picked up a HD DVR for the special package the lady on the phone sold me. I get home, they ping the box to activate it, no picture just sound. I call their shit service line. The lady has me swap end of the hdmi cable from tv to box. After more trouble shooting she tells me I need to go back and get a new box. Go through the same bs trouble shooting for sound and no pic with another agent. I finally give up and tell them to send someone out. Later in the day I got the playing with it again and decided to call to see if they actually activated my service. They had turned on only basic service. They then turned on the HD service and everything worked fine after that. I also hooked up my own modem and had them activate it. Of course they charged me for service connection fees and no one came to my house. I had to stop by service center to bitch to get those fees removed. I HATE CRAPCAST!!!!!!!! I want my wideopenwest back!

now that I have vented about those ass clowns..... I do not really know how to answer your question.

Last edited by 5.9zj; September 19th, 2013 at 07:25 PM.
5.9zj is offline   Reply With Quote
Old September 19th, 2013, 07:27 PM   #23
fordbronco
Senior Member
 
fordbronco's Avatar
 
Join Date: 02-22-11
Location: Marlette/Flint
Posts: 4,229
iTrader: (2)
Mentioned: 4 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by Jiveturkey3 View Post
Comcast sucks ass. Customer service is the worst and they won't send me a mother fucking bill. Fuck those cock sucking fuckers.
X2. My parents had it for a while and it was a bitch to get rid of it. Got direct tv and never looked back.
fordbronco is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > The Pub
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:59 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Copyright 2005 - 2012 Cracker Enterprises - Powered by Linux
vB Ad Management by =RedTyger=
Page generated in 0.07633 seconds with 16 queries