Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Chevy Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino







Search
Reply
 
Thread Tools
Old August 30th, 2013, 01:48 PM   #41
montecarlo33
The Violator
 
montecarlo33's Avatar
 
Join Date: 08-23-07
Location: Otsego County 49735
Posts: 4,329
iTrader: (18)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by montecarlo33 View Post
I just bought a 94 k1500 with a 350 tbi for cheap and its doing the same thing, only mine will only blink out code 22 which is low voltage to tps. However tps is brand new. I will be working with mine to try and figure something out, I will be testing the egr system tonight along with the intake gasket with carb clean.
Ended up being a fuel pump that was only putting out 3 psi. Replaced with new and my truck runs excellent now.
montecarlo33 is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Chevy Tech
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 08:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Copyright 2005 - 2012 Cracker Enterprises - Powered by Linux
vB Ad Management by =RedTyger=
Page generated in 0.06263 seconds with 12 queries