Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino







Search
Reply
 
Thread Tools
Old July 2nd, 2013, 09:07 PM   #1
fatboy21
Do it in the mud
 
fatboy21's Avatar
 
Join Date: 09-04-06
Location: Orion, Mi
Posts: 1,973
iTrader: (4)
Send a message via AIM to fatboy21
E350 rv

My mother in law has a 1986 E350 RV (mallard). The battery went bad over winter so they bought a new one. While hooking it up her husband hooked up the wires backwards because they are both black. It will now crank just fine but wont start. Not getting spark out of coil and getting gas to the fuel rail but not though the injector I checked one of the injector wires and it seemed to be getting power, but I know some get ground through the ECM to work.

I checked all fuses and they are good. The all knowing Google says there is a fuse block under the hood but I don't see one. Any ideas?
fatboy21 is offline   Reply With Quote
Old July 4th, 2013, 07:23 AM   #2
fatboy21
Do it in the mud
 
fatboy21's Avatar
 
Join Date: 09-04-06
Location: Orion, Mi
Posts: 1,973
iTrader: (4)
Send a message via AIM to fatboy21
Bump. Anyone?
fatboy21 is offline   Reply With Quote
Old August 6th, 2013, 03:31 PM   #3
Skooter_Built
Fuck talk, Duck walk!
 
Skooter_Built's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Whitelake, MI
Posts: 14,293
iTrader: (26)
Replace ecm.
__________________
I'm the man in White.

If you want peace, prepare for war!

Forgiveness is between them and God. It's my job to arrange the meeting.
Skooter_Built is offline   Reply With Quote
Old August 6th, 2013, 03:42 PM   #4
fsumotorhead
N8KVB
 
fsumotorhead's Avatar
 
Join Date: 10-24-06
Location: Flat Rock, MI
Posts: 4,143
iTrader: (34)
fusable link? Old shit used to have them
fsumotorhead is offline   Reply With Quote
Old August 6th, 2013, 03:45 PM   #5
capone
Senior Member
 
capone's Avatar
 
Join Date: 01-16-06
Location: Clinton Township
Posts: 3,214
iTrader: (50)
Quote:
Originally Posted by fsumotorhead View Post
fusable link? Old shit used to have them
X2

Also check the solenoid
capone is offline   Reply With Quote
Old August 20th, 2013, 09:29 PM   #6
blackbronco92
300 Inline 6
 
blackbronco92's Avatar
 
Join Date: 01-28-09
Location: Grand Rapids, MI
Posts: 389
iTrader: (1)
x2 on ECM. Typically what blows when you cross your connections.

The RV is a 302? (Only fuel injected engine in '86)
blackbronco92 is online now   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:13 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2005 - 2012 Cracker Enterprises - Powered by Linux
vB Ad Management by =RedTyger=
Page generated in 0.07752 seconds with 22 queries