Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Jeep Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino







Search
Reply
 
Thread Tools
Old June 9th, 2013, 10:05 PM   #1
99tj4banger
Senior Member
 
99tj4banger's Avatar
 
Join Date: 03-02-10
Location: brownstown, MI
Posts: 391
iTrader: (4)
tj occasional mis-fire

I have a 2000 tj 4.0 5-speed.
It will occasionally have a mis or two usually in 3rd gear only under acceleration.
If I stomp on it, it runs fine. I have no codes or no pending codes and it does not do it all the time.

I put e3 plugs in it two years ago and im thinking those are most likely the issue.

Any suggestions?
99tj4banger is online now   Reply With Quote
Old June 10th, 2013, 08:19 AM   #2
Dannn
...
 
Dannn's Avatar
 
Join Date: 09-13-08
Location: Armada, Michigan
Posts: 398
iTrader: (1)
Pull the e3s and put in champion coppers. Start there, check the condition of the plug boots also.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
Dannn is online now   Reply With Quote
Old June 11th, 2013, 03:42 PM   #3
99tj4banger
Senior Member
 
99tj4banger's Avatar
 
Join Date: 03-02-10
Location: brownstown, MI
Posts: 391
iTrader: (4)
Update, I took out the e3's and put in auto lite app985 double platinums seems to run smoother and no missing so far.
99tj4banger is online now   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Jeep Tech
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:09 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2005 - 2012 Cracker Enterprises - Powered by Linux
vB Ad Management by =RedTyger=
Page generated in 0.05677 seconds with 16 queries