Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Chevy Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino







Search
Reply
 
Thread Tools
Old May 1st, 2013, 01:39 PM   #1
Jritola51
Senior Member
 
Join Date: 03-03-09
Location: Traverse City
Posts: 1,279
iTrader: (4)
Exclamation chevy 4.3 cpi help

Ok so I have a 1993 s10 blazer 4.3 cpi vin number w. It ran fine then started running rough and not idling. I started by replacing cap & plugs and really didn't change any thing so I replaced the fuel regulator and no start. Then I did a leak down test and found a leak in the injector and replaced spider injector and lines "nut kit". Did a leak down test with the key on I had 57 psi and after a minute it leaked down to about 48 psi. Still wont start even with starting fluid. Another note my oil was over full and had a gas smell so I changed that and filter.
Jritola51 is offline   Reply With Quote
Old May 9th, 2013, 08:02 PM   #2
Iggy
Senior Member
 
Iggy's Avatar
 
Join Date: 01-02-12
Location: Traverse City, MI
Posts: 109
iTrader: (7)
Not that is has anything to do with the fuel pressure, but check your coil - sound like you are not getting any spark.
Iggy is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Chevy Tech
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2005 - 2012 Cracker Enterprises - Powered by Linux
vB Ad Management by =RedTyger=
Page generated in 0.06201 seconds with 16 queries