XJ: weird noise - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Jeep Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 2nd, 2013, 06:55 PM   #1
trogdor48430
Senior Member
 
trogdor48430's Avatar
 
Join Date: 09-19-07
Location: vassar mi
Posts: 1,412
iTrader: (7)
Mentioned: 0 Post(s)
Default weird noise

i have a weird noise coming from the driver fender area. its only happens when the key is on or its running


Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited by trogdor48430; May 2nd, 2013 at 07:09 PM.
trogdor48430 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old May 2nd, 2013, 07:08 PM   #2
trogdor48430
Senior Member
 
trogdor48430's Avatar
 
Join Date: 09-19-07
Location: vassar mi
Posts: 1,412
iTrader: (7)
Mentioned: 0 Post(s)
Default




Sent from my iPhone using Tapatalk
trogdor48430 is offline   Reply With Quote
Old May 2nd, 2013, 07:28 PM   #3
GREASYHANDS
PICKLES!!!!
 
GREASYHANDS's Avatar
 
Join Date: 03-16-09
Location: Ravenna
Posts: 13,301
iTrader: (28)
Mentioned: 25 Post(s)
Default

I have a weird feeling, is that picture making sound?
__________________
Bare Bones Offroad
RIP FS4L
Pavement sucks
Meow
GREASYHANDS is offline   Reply With Quote
Old May 2nd, 2013, 07:33 PM   #4
SS
Doing stuff...and things.
 
SS's Avatar
 
Join Date: 12-12-05
Location: 48309
Posts: 12,090
iTrader: (14)
Mentioned: 52 Post(s)
Default

It's the zip tie.
__________________
-Jer

Fallen GL4x4 Member's Family in Need!!

http://www.greatlakes4x4.com/showthread.php?t=301273

SS is offline   Reply With Quote
Old May 2nd, 2013, 07:36 PM   #5
trogdor48430
Senior Member
 
trogdor48430's Avatar
 
Join Date: 09-19-07
Location: vassar mi
Posts: 1,412
iTrader: (7)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

click on the picture and it will play. if you dont have a helpful answer then dont post. to many smartass comments on this forum. i remember why i didnt use the forum.


Sent from my iPhone using Tapatalk
trogdor48430 is offline   Reply With Quote
Old May 2nd, 2013, 07:38 PM   #6
GREASYHANDS
PICKLES!!!!
 
GREASYHANDS's Avatar
 
Join Date: 03-16-09
Location: Ravenna
Posts: 13,301
iTrader: (28)
Mentioned: 25 Post(s)
Default

If its a buzzing or humming noise its coming from the pcm. Its fairly common, maybe it means something is getting fried.
__________________
Bare Bones Offroad
RIP FS4L
Pavement sucks
Meow
GREASYHANDS is offline   Reply With Quote
Old May 2nd, 2013, 07:40 PM   #7
trogdor48430
Senior Member
 
trogdor48430's Avatar
 
Join Date: 09-19-07
Location: vassar mi
Posts: 1,412
iTrader: (7)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

it might be coming from the pcm. could cleaning the connectors help?


Sent from my iPhone using Tapatalk
trogdor48430 is offline   Reply With Quote
Old May 2nd, 2013, 07:50 PM   #8
SS
Doing stuff...and things.
 
SS's Avatar
 
Join Date: 12-12-05
Location: 48309
Posts: 12,090
iTrader: (14)
Mentioned: 52 Post(s)
Default

I clicked on the picture. It didn't make a sound.

I wasn't aware a jpg could have a sound file embedded in it.
__________________
-Jer

Fallen GL4x4 Member's Family in Need!!

http://www.greatlakes4x4.com/showthread.php?t=301273

SS is offline   Reply With Quote
Old May 2nd, 2013, 07:53 PM   #9
trogdor48430
Senior Member
 
trogdor48430's Avatar
 
Join Date: 09-19-07
Location: vassar mi
Posts: 1,412
iTrader: (7)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

idk then, it goes to a video for me. i pasted the img link to here.


Sent from my iPhone using Tapatalk
trogdor48430 is offline   Reply With Quote
Old May 2nd, 2013, 08:01 PM   #10
trogdor48430
Senior Member
 
trogdor48430's Avatar
 
Join Date: 09-19-07
Location: vassar mi
Posts: 1,412
iTrader: (7)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

http://s72.photobucket.com/user/trog..._0523.mp4.html


Sent from my iPhone using Tapatalk
trogdor48430 is offline   Reply With Quote
Old May 3rd, 2013, 08:05 AM   #11
SS
Doing stuff...and things.
 
SS's Avatar
 
Join Date: 12-12-05
Location: 48309
Posts: 12,090
iTrader: (14)
Mentioned: 52 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by trogdor48430 View Post
Da fuq?!


Sounds like an alarm you'd hear on a ship.
__________________
-Jer

Fallen GL4x4 Member's Family in Need!!

http://www.greatlakes4x4.com/showthread.php?t=301273

SS is offline   Reply With Quote
Old May 3rd, 2013, 11:38 AM   #12
green50gt
Got rocks?
 
green50gt's Avatar
 
Join Date: 04-16-08
Location: Goshen, IN 46528
Posts: 2,729
iTrader: (48)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

Thats wack, never heard anything like that.
__________________
I heart Jeeps
green50gt is offline   Reply With Quote
Old May 3rd, 2013, 01:31 PM   #13
trogdor48430
Senior Member
 
trogdor48430's Avatar
 
Join Date: 09-19-07
Location: vassar mi
Posts: 1,412
iTrader: (7)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

fixed it!!!!!! it was the wiper washer motor


Sent from my iPhone using Tapatalk
trogdor48430 is offline   Reply With Quote
Old May 3rd, 2013, 01:34 PM   #14
8PTBUCK
The Local Hipster
 
8PTBUCK's Avatar
 
Join Date: 12-02-09
Location: Waterford/Gladwin, MI
Posts: 5,675
iTrader: (6)
Mentioned: 65 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by trogdor48430 View Post
fixed it!!!!!! it was the wiper washer motor
8PTBUCK is offline   Reply With Quote
Old May 4th, 2013, 07:47 AM   #15
SS
Doing stuff...and things.
 
SS's Avatar
 
Join Date: 12-12-05
Location: 48309
Posts: 12,090
iTrader: (14)
Mentioned: 52 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by trogdor48430 View Post
fixed it!!!!!! it was the wiper washer motor


Sent from my iPhone using Tapatalk


That was one pissed off wiper washer motor.
__________________
-Jer

Fallen GL4x4 Member's Family in Need!!

http://www.greatlakes4x4.com/showthread.php?t=301273

SS is offline   Reply With Quote
Old May 4th, 2013, 08:41 AM   #16
HPandThrottle
have fun or die trying
 
HPandThrottle's Avatar
 
Join Date: 12-04-09
Location: Ludington Mi
Posts: 243
iTrader: (4)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

bad switch or shorted wire? that's a new one
HPandThrottle is offline   Reply With Quote
Old May 5th, 2013, 08:41 AM   #17
trogdor48430
Senior Member
 
trogdor48430's Avatar
 
Join Date: 09-19-07
Location: vassar mi
Posts: 1,412
iTrader: (7)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

the motor was wasted


Sent from my iPhone using Tapatalk
trogdor48430 is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Jeep Tech

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:34 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.21038 seconds with 71 queries