bad 242? - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Jeep Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old February 22nd, 2013, 06:17 PM   #1
adamzr2
numero douce undela
 
adamzr2's Avatar
 
Join Date: 11-12-05
Location: GB/ out of a suitcase
Posts: 2,515
iTrader: (5)
Mentioned: 0 Post(s)
Default bad 242?

so my np 242 will only stay in full time 4wd. i unhooked the shifter and put it in part time and it just pops out under load. i havent checked the fluid yet but im assuming its junk now or in need of a rebuild? it only has 112000 miles on it and worked perfect until a couple weeks ago. any ideas?
adamzr2 is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Jeep Tech

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:13 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.07519 seconds with 23 queries