Torque pro for android - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > The Pub
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

The Pub A friendly forum where everybody is nice, and will answer any questions you have about life.

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old February 5th, 2013, 05:21 PM   #1
jeepjumper
Does not own a jeep...
 
jeepjumper's Avatar
 
Join Date: 08-12-11
Location: Indianapolis, IN
Posts: 1,259
iTrader: (2)
Mentioned: 0 Post(s)
Default Torque pro for android

Any one use it? Know any good plugins or secrets to know about it? I just got mine all set up and its awesome! It gives me all the gauges I want and uses all factory sensors.
jeepjumper is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old February 5th, 2013, 05:40 PM   #2
MonkeyBiz
Master Cocksman
 
MonkeyBiz's Avatar
 
Join Date: 11-06-05
Location: Whitehall
Posts: 8,412
iTrader: (10)
Mentioned: 10 Post(s)
Send a message via Yahoo to MonkeyBiz
Default

Have it, love it, use it alllll the time. There use to be a thread about it around here somewhere.

Edit: Here it is.

http://www.greatlakes4x4.com/showthr...ghlight=torque
__________________
In bed, according to prophesy.
MonkeyBiz is online now   Reply With Quote
Old February 5th, 2013, 05:41 PM   #3
89Laredo
Senior Member
 
89Laredo's Avatar
 
Join Date: 10-09-09
Location: Iowa
Posts: 2,958
iTrader: (8)
Mentioned: 13 Post(s)
Send a message via Yahoo to 89Laredo
Default

Have it, only used it like twice on my moms beretta. The little experience I had with it I was not impressed, made the car spazz out.
__________________
Quote:
Originally Posted by kickstand View Post
All I want to do is smoke meth, fuck my sister, and hang myself with a belt.
89Laredo is online now   Reply With Quote
Old February 5th, 2013, 05:54 PM   #4
Gunsworth
Senior Member
 
Gunsworth's Avatar
 
Join Date: 11-07-05
Location: Birmingham
Posts: 2,534
iTrader: (12)
Mentioned: 2 Post(s)
Send a message via AIM to Gunsworth
Default

bought the transmitter, wouldn't light up or connect, tossed it in the trash and deleted the app. that is my experience with it.
Gunsworth is offline   Reply With Quote
Old February 5th, 2013, 06:48 PM   #5
Rob the plumber
Licensed master plumber
 
Rob the plumber's Avatar
 
Join Date: 06-14-06
Location: New Baltimore, Michigan
Posts: 5,672
iTrader: (32)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

I just used it again today. Very useful app.
Rob the plumber is offline   Reply With Quote
Old February 5th, 2013, 06:55 PM   #6
shawn
Resident HVAC/R Jambi
 
shawn's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Milford/Commerce
Posts: 10,053
iTrader: (24)
Mentioned: 7 Post(s)
Send a message via Yahoo to shawn
Default

I switched to iPphne. I miss it.
__________________
shawn is offline   Reply With Quote
Old February 5th, 2013, 07:15 PM   #7
blade262us
Senior Member
 
blade262us's Avatar
 
Join Date: 01-04-10
Location: Grant/MI
Posts: 262
iTrader: (6)
Mentioned: 0 Post(s)
Default Torque Pro

I have it got it too work with the cheap ebay blue tooth adaptor it is kinda cool but I learned you do not under any circumstances push the torque scan button while driving down the road in an F250 diesel you might as well have shut the key off has the same effect . What adaptor are you guys using ?
blade262us is offline   Reply With Quote
Old February 5th, 2013, 07:26 PM   #8
chevotass
Senior Member
 
chevotass's Avatar
 
Join Date: 11-02-06
Location: goodrich
Posts: 6,478
iTrader: (21)
Mentioned: 12 Post(s)
Send a message via AIM to chevotass
Default

ill let you know after i try it out tomorrow on my fj-40
chevotass is offline   Reply With Quote
Old February 5th, 2013, 07:55 PM   #9
jeepitupyo
MMM Shrimp Slushy
 
jeepitupyo's Avatar
 
Join Date: 01-23-06
Location: Flint 48507
Posts: 1,978
iTrader: (25)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to jeepitupyo
Default

I use it quite a bit. I like the feature that allows you to email or text codes. That's nice when you scan someone else's car. I do wish it would read abs and air bag codes. My truck seems to get them frequently. I use the cheap ebay dongle and it works fine.
__________________
05 Silverado Crew Z71
00 XJ BDS Long Arms 35's
Beelby & Sons Towing
St. Pierre Inc. Machining and Welding
jeepitupyo is offline   Reply With Quote
Old February 5th, 2013, 08:04 PM   #10
hotwired
Senior Member
 
Join Date: 04-10-06
Location: Muskegon
Posts: 665
iTrader: (0)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

I've had real good luck with using one of the cheap ebay adaptors. I use it on my TJ, the wife's Lexus, my daughters Beetle, and a little used BMW that I looked at. It worked great on each of them. I could read and store fault codes for all of them and reset the computer afterwards, never had any interference with the car when it was running either. I wish the Jeep computer had more readable outputs from it, I can geta lot more info from the other vehicles. I like being able to set up different dashboards too. For $5 I think it's one hell of a good app. I think I spent around $20 for the ebay bluetooth adaptor. I don't know if it makes a difference, but I run it on a tablet running android 4.0.
hotwired is offline   Reply With Quote
Old February 5th, 2013, 08:16 PM   #11
knaffie
Senior Member
 
knaffie's Avatar
 
Join Date: 01-13-08
Location: home is where I hang my hat
Posts: 1,894
iTrader: (11)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

I have it. It was cheaper than a code reader. Works fine, but I don't use it often.
knaffie is offline   Reply With Quote
Old February 5th, 2013, 08:21 PM   #12
CheapThrillB2
FAWK YEAH!!
 
CheapThrillB2's Avatar
 
Join Date: 09-06-06
Location: Middleville, MI
Posts: 31,146
iTrader: (61)
Mentioned: 8 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by blade262us View Post
I have it got it too work with the cheap ebay blue tooth adaptor it is kinda cool but I learned you do not under any circumstances push the torque scan button while driving down the road in an F250 diesel you might as well have shut the key off has the same effect . What adaptor are you guys using ?
This is not uncommon with almost any scanner.
CheapThrillB2 is offline   Reply With Quote
Old February 5th, 2013, 08:36 PM   #13
jeepjumper
Does not own a jeep...
 
jeepjumper's Avatar
 
Join Date: 08-12-11
Location: Indianapolis, IN
Posts: 1,259
iTrader: (2)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

I ordered a cable so I didn't have to worry about and Bluetooth problems but they set me a bluetooth adapter and I've been pretty impressed with how well its doing.
jeepjumper is offline   Reply With Quote
Old February 5th, 2013, 11:25 PM   #14
drogers
Senior Member
 
drogers's Avatar
 
Join Date: 03-30-11
Location: Sidney NE
Posts: 220
iTrader: (0)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

i have the cheep ebay bluetooth adapter and it works great i use it all the time on anything from my dads Buick to my buddy 1500 . works great for reading codes and senors. i dont trust the calculate stuff cuz it needs the weight to be dead on ( pretty close if weight is good )
drogers is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > The Pub

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:08 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.18224 seconds with 62 queries