97 PSD boost gauge doesn't work - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old July 8th, 2012, 08:46 PM   #1
kmanxj5011
Senior Member
 
kmanxj5011's Avatar
 
Join Date: 07-17-08
Location: Reed City, Michigan
Posts: 2,117
iTrader: (12)
Mentioned: 0 Post(s)
Default 97 PSD boost gauge doesn't work

I just bought my PSD it has a boost gauge made by glowshift, It reads with a vacuum hose. It is ran and T'ed into a vacuum line that comes off the Y pipe. The guy i bought it from says that the line from the gauge is to big??? seems weird to me
kmanxj5011 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old July 12th, 2012, 01:58 PM   #2
sjhenderson18
MEMBER
 
sjhenderson18's Avatar
 
Join Date: 04-05-06
Location: Holly, MI
Posts: 1,218
iTrader: (27)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

I had an autometer gauge and I T'd in a sensor farther over on the firewall towards the passenger side and never had any problems. Make sure you dont have any kinks in the line. If you think the line is too big go to the parts store and get a nylon hose kit and re run the line. Shouldnt take too long and they are like 10 bucks.

just my $0.02
sjhenderson18 is offline   Reply With Quote
Old July 13th, 2012, 08:07 AM   #3
14muddn
Senior Member
 
Join Date: 02-10-08
Location: Wixom/MI
Posts: 1,776
iTrader: (5)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Check for kinks or cracks in the hose. If the line is fine I would just get another gauge, Glowshift is a very inexpensive brand. I bought a set of Glowshift gauges and have had no trouble but it was only around $100 for the set so I wouldn't be surprised if one crapped out.
14muddn is offline   Reply With Quote
Old July 22nd, 2012, 11:11 PM   #4
Plato2k5
In Da Faaaaaace!!!
 
Plato2k5's Avatar
 
Join Date: 12-25-05
Location: WMU Kzoo Mi / Livonia, MI
Posts: 5,431
iTrader: (17)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to Plato2k5
Default

I have mine T'd into the map sensor that is located on the pass. side firewall.
Plato2k5 is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:07 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.08210 seconds with 32 queries