No heat - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old April 5th, 2012, 09:06 PM   #1
Matt1104
Newbie
 
Join Date: 03-29-10
Location: Sterling Heights MI
Posts: 9
iTrader: (0)
Mentioned: 0 Post(s)
Default No heat

About a month ago i lost my mid blower controls on my 02 F-250 7.3l. All i have is low and high. I changed out the resistor/plug that didn't fix my problem what else could be causing it? Also the last week or so my heat goes from warm to cool when i switch from head to floor or change from high to low back to high it gets warm again.

Thanks guys for any input
Matt1104 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:29 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.05834 seconds with 25 queries