Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > The Pub
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

The Pub A friendly forum where everybody is nice, and will answer any questions you have about life.







Search
Reply
 
Thread Tools
Old March 24th, 2012, 09:53 PM   #21
dfm_13
Senior Member
 
dfm_13's Avatar
 
Join Date: 03-25-10
Location: lapeer
Posts: 1,400
iTrader: (5)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

i had a friend who bought a 1200.00 dollar mattress that came with a flat screen t.v as a sales promotion, they charged his credit card 120.00.
dfm_13 is offline   Reply With Quote
Old March 25th, 2012, 02:35 AM   #22
Stan
I got a gold chain
 
Stan's Avatar
 
Join Date: 11-04-05
Location: Shelby Twp.
Posts: 15,655
iTrader: (7)
Mentioned: 14 Post(s)
Default

Need a new battery myself. For my Tahoe not my body, but that doesn't sound to bad either.

Must be a shit load more electronics that are powered 'on' when the key is on enough to power the radio.
Had the radio on while cleaning it out, about 30 min. or so and it was dead. Another person I was taking to was sitting in their new Honda something or other for a half hour and it also didn't have enough left to start.

I remember sitting at the park or beach with the radio on for what seemed like hours with no issues.
I doubt the batteries are worse now. So it must be that the whole electrical system is on.
Fuckers.

Yes, CC is a thief.




I will try this same thing tomorrow.
Stan is offline   Reply With Quote
Old March 25th, 2012, 12:22 PM   #23
BlooMule
pew pew
 
BlooMule's Avatar
 
Join Date: 11-08-05
Location: a mile from the shithole
Posts: 24,366
iTrader: (12)
Mentioned: 11 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by Stan View Post
Need a new battery myself. For my Tahoe not my body, but that doesn't sound to bad either.

Must be a shit load more electronics that are powered 'on' when the key is on enough to power the radio.
Had the radio on while cleaning it out, about 30 min. or so and it was dead. Another person I was taking to was sitting in their new Honda something or other for a half hour and it also didn't have enough left to start.

I remember sitting at the park or beach with the radio on for what seemed like hours with no issues.
I doubt the batteries are worse now. So it must be that the whole electrical system is on.
Fuckers.

Yes, CC is a thief.




I will try this same thing tomorrow.
Tahoe have On Star? That's on all the time.
Factory theft alarm is on too,remote start/unlock, as well as XM radio receiver while key is on
Engine temp monitoring is on as well- ever have the electric fan start up after you shut the key off?
Lotsa stuff draining away...
__________________
-rw-rw-rw
BlooMule is online now   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > The Pub
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 09:28 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Copyright 2005 - 2012 Cracker Enterprises - Powered by Linux
vB Ad Management by =RedTyger=
Page generated in 0.07310 seconds with 16 queries