Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > General Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino







Search
Reply
 
Thread Tools
Old November 7th, 2011, 08:44 PM   #1
hman1991
Senior Member
 
hman1991's Avatar
 
Join Date: 02-04-06
Location: Holland Michigan
Posts: 474
iTrader: (7)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to hman1991
Default winch dead?

i have 1 of those champion winches from costico. i was using it today and was going just fine, let off for a sec and went to hit button again and nothing. it just clicks no in or out or anything. is there anything i can check or am i just sol? maybe the brushes r shot? they are supposed to be the same as a ramsey. any ideas would be a great help. its on the front of my beater tracker and want to fix b4 i go out again.
hman1991 is offline   Reply With Quote
Old November 8th, 2011, 05:31 AM   #2
manicjester3
Senior Member
 
manicjester3's Avatar
 
Join Date: 08-15-08
Location: Brighton, MI
Posts: 272
iTrader: (8)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to manicjester3 Send a message via Skype™ to manicjester3
Default

Just take it back to Costco and get a new one. Their return policy is unlimited time, no questions asked, other than "Would you like cash back or Costco Credit?"
__________________
Jeeps don't break things, their schedule for upgrading weak parts just gets a new time scale on occasion.
manicjester3 is offline   Reply With Quote
Old November 8th, 2011, 05:54 AM   #3
bigbchevy
missmrgreenagain
 
bigbchevy's Avatar
 
Join Date: 09-15-07
Location: fenton /hartland mi
Posts: 18,499
iTrader: (163)
Mentioned: 35 Post(s)
Default

Check the connections
__________________
H.o.r.e
(mr.green)So you are calling CC a liar?? Not a nice way to treat your bitch.
tube bending and gear installs pm me for info! gears installed for $150 and up per axle.
bigbchevy is online now   Reply With Quote
Old November 8th, 2011, 10:10 AM   #4
skife
Senior Member
 
skife's Avatar
 
Join Date: 02-12-07
Location: cedar springs mi
Posts: 5,095
iTrader: (5)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to skife Send a message via MSN to skife
Default

Quote:
Originally Posted by bigbchevy View Post
Check the connections
x2.


see if its getting power to the motor when you hit the button to engage it, if it doesn't its between the battery and the motor. if it does, the problem further down the line
skife is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > General Tech
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:04 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Copyright 2005 - 2012 Cracker Enterprises - Powered by Linux
vB Ad Management by =RedTyger=
Page generated in 0.08439 seconds with 18 queries