screen going white while reading any thread or on home page - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > Site comments, issues, or suggestions and announcements
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old October 28th, 2011, 08:36 AM   #1
87mopar
Web Wheeler :(
 
87mopar's Avatar
 
Join Date: 10-08-08
Location: Lansing
Posts: 1,663
iTrader: (10)
Mentioned: 0 Post(s)
Default screen going white while reading any thread or on home page

I have google chrome and mac, all the threads or home page will go completely blank and white if i am not interacting with them. this is the only site it will do it on. If I am scrolling it will go white. If I refresh it will fix it for a few seconds.
__________________
"Insert Comedic and or ego boosting quote questioning another members sexual orientation here"
http://www.greatlakes4x4.com/imageho...60bd7ea6d9.gif
87mopar is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old November 2nd, 2011, 02:37 PM   #2
mschaffer66
Senior Member
 
mschaffer66's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: West Bloomfield, MI
Posts: 9,206
iTrader: (17)
Mentioned: 3 Post(s)
Default

This happens to me too, but only on my laptop at home sometimes.

This same laptop has had chrome issues un related to this site though...
mschaffer66 is offline   Reply With Quote
Old November 2nd, 2011, 04:12 PM   #3
87mopar
Web Wheeler :(
 
87mopar's Avatar
 
Join Date: 10-08-08
Location: Lansing
Posts: 1,663
iTrader: (10)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

I had an update on chrome and I think it has been fixed.
__________________
"Insert Comedic and or ego boosting quote questioning another members sexual orientation here"
http://www.greatlakes4x4.com/imageho...60bd7ea6d9.gif
87mopar is offline   Reply With Quote
Old November 2nd, 2011, 04:15 PM   #4
hondadirtracer
Commercial Pilot
 
hondadirtracer's Avatar
 
Join Date: 02-25-08
Location: Macomb, Michigan
Posts: 2,070
iTrader: (10)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

It has been doing it to me on and off. I am running firefox on vista.
hondadirtracer is offline   Reply With Quote
Old November 2nd, 2011, 04:20 PM   #5
Rebel2345
NOT GL4x4SucksVideo guy.
 
Rebel2345's Avatar
 
Join Date: 02-01-07
Location: MI
Posts: 3,079
iTrader: (6)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by 87mopar View Post
I had an update on chrome and I think it has been fixed.
Nope, its been happening on my PC with Firefox as well. Not very often though.

I'd bet its pretty likely that its some kind of ad that is trying to redirect you to another site but doesn't complete the load.

Only guessing though, because when it goes white and I hit the Back button, it goes back to the page I was on. But it will go white again unless I go back another page and click the same link, and then it's fine again.
Rebel2345 is offline   Reply With Quote
Old November 2nd, 2011, 04:39 PM   #6
Dylan
Senior Member
 
Dylan's Avatar
 
Join Date: 08-24-06
Location: K-zoo
Posts: 1,123
iTrader: (7)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

same problem here in a mac and safari. It has been happening less and less though. some times i get a quick white flash and its back.
Dylan is offline   Reply With Quote
Old November 20th, 2011, 07:26 PM   #7
itchy
Senior Member
 
itchy's Avatar
 
Join Date: 09-11-06
Location: Brownstown, MI. 48174
Posts: 2,869
iTrader: (44)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Been having this problem all day. If I stop to read something for a minute or so, it does it. And now I'm getting a window that opens on the bottom of the page asking me if I want to open, save, or cancel some kind of pixel.com thing.
itchy is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > Site comments, issues, or suggestions and announcements

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:51 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.11902 seconds with 41 queries