Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino







Search
Reply
 
Thread Tools
Old August 9th, 2011, 01:46 PM   #1
lioffroad
shake n bake
 
lioffroad's Avatar
 
Join Date: 02-25-11
Location: rochester
Posts: 131
iTrader: (2)
Mentioned: 0 Post(s)
Default 99 ford ranger running light prob

So my 99 ranger has a prob, I have checked the fuse and the bulbs. The prob is when I turn on the headlights I have running lights up front but the rear ones don't work. Anyone run into this prob or know what it might be?
lioffroad is offline   Reply With Quote
Old August 10th, 2011, 06:55 AM   #2
fsumotorhead
N8KVB
 
fsumotorhead's Avatar
 
Join Date: 10-24-06
Location: Flat Rock, MI
Posts: 4,160
iTrader: (34)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

do the brake lights work?

Does the '99 have the combined stop/turn lights, or is there a seperate bulb for the turn signal?
fsumotorhead is offline   Reply With Quote
Old August 10th, 2011, 08:27 AM   #3
lioffroad
shake n bake
 
lioffroad's Avatar
 
Join Date: 02-25-11
Location: rochester
Posts: 131
iTrader: (2)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Break lights work, the running lights and break lights work off of the same bulb and yes the turn signal has its own bulb, I replaced the break light/running light bulbs and still the runners don't work
lioffroad is offline   Reply With Quote
Old August 10th, 2011, 09:32 PM   #4
frdboy
Wishin' I waz fishin'
 
frdboy's Avatar
 
Join Date: 03-29-06
Location: Grand Haven, MI
Posts: 10,414
iTrader: (24)
Mentioned: 4 Post(s)
Default

Look underneath for corroded wiring esp. if there has been trailer wiring done.
__________________
Cheap Thrills Off Road

2003 F-250 4X4 7.3 PSD Crew Cab

1971 Bronco
frdboy is offline   Reply With Quote
Old August 10th, 2011, 09:40 PM   #5
lioffroad
shake n bake
 
lioffroad's Avatar
 
Join Date: 02-25-11
Location: rochester
Posts: 131
iTrader: (2)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Ya there is trailer wires but I looks factory, ill still check tho
lioffroad is offline   Reply With Quote
Old August 12th, 2011, 08:11 AM   #6
Elvis13
Senior Member
 
Join Date: 05-15-11
Location: Addison Township, MI
Posts: 1,172
iTrader: (7)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

check all grounds?
Elvis13 is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 05:42 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Copyright 2005 - 2012 Cracker Enterprises - Powered by Linux
vB Ad Management by =RedTyger=
Page generated in 0.07977 seconds with 22 queries