Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino







Search
Reply
 
Thread Tools
Old May 14th, 2011, 10:10 AM   #1
chevyk10
Ford/Chevy guy!
 
chevyk10's Avatar
 
Join Date: 11-21-09
Location: Howell / Ann Arbor
Posts: 803
iTrader: (0)
92 F150 Gas gauge not working

Gas gauge on my 92 will only read 'empty' no matter what. I thought the sending unit was fucked but a few weeks ago I hit a bump and the gauge started reading normal again out of nowhere, then a half hour later it went back to empty again. Been on empty ever since. Anyone know what would cause this? Loose wire maybe?

Last edited by chevyk10; May 14th, 2011 at 10:14 AM.
chevyk10 is offline   Reply With Quote
Old June 25th, 2011, 11:22 AM   #2
harry lague
Blue Oval To The End
 
harry lague's Avatar
 
Join Date: 03-06-09
Location: scottville,michigan
Posts: 146
iTrader: (1)
bad ground, mine did the same thing on my 87
harry lague is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 05:34 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2005 - 2012 Cracker Enterprises - Powered by Linux
vB Ad Management by =RedTyger=
Page generated in 0.05194 seconds with 14 queries