Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > General Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino







Search
Reply
 
Thread Tools
Old December 9th, 2005, 02:42 PM   #1
adamzr2
numero douce undela
 
adamzr2's Avatar
 
Join Date: 11-12-05
Location: GB/ out of a suitcase
Posts: 2,514
iTrader: (5)
subwoofer to stock radio

ok i have everything already hooked up, i got the thing that connects your rca to your factory radio and my amp turns on but no sound. i have a99 s10 zr2. what is going on
thanks adam
adamzr2 is offline   Reply With Quote
Old December 9th, 2005, 06:30 PM   #2
GMCsonoma94
1 wheel peel
 
GMCsonoma94's Avatar
 
Join Date: 11-06-05
Location: michigan
Posts: 1,577
iTrader: (0)
Send a message via AIM to GMCsonoma94
what kind of adapter are you using?
GMCsonoma94 is offline   Reply With Quote
Old December 9th, 2005, 06:44 PM   #3
adamzr2
numero douce undela
 
adamzr2's Avatar
 
Join Date: 11-12-05
Location: GB/ out of a suitcase
Posts: 2,514
iTrader: (5)
just one from mickey shorr, its got wires that go to my speaker and then turn into rca's
adamzr2 is offline   Reply With Quote
Old December 9th, 2005, 09:21 PM   #4
Monkeyevil
I <3 Miatas
 
Monkeyevil's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Kalamazoo, MI
Posts: 8,982
iTrader: (16)
Send a message via AIM to Monkeyevil
Does the amp have high level inputs also (speaker connectors?)

Is the converter passive or active (non-powered or powered)
__________________
JcrOffroad
Zoom Zoom!
Monkeyevil is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > General Tech
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2005 - 2012 Cracker Enterprises - Powered by Linux
vB Ad Management by =RedTyger=
Page generated in 0.05904 seconds with 18 queries