1994 f350 - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old February 27th, 2011, 06:27 PM   #1
roger
Senior Member
 
roger's Avatar
 
Join Date: 11-04-05
Location: east china
Posts: 1,908
iTrader: (20)
Mentioned: 1 Post(s)
Send a message via AIM to roger Send a message via Yahoo to roger
Default 1994 f350

i parked the truck friday after snowplowing and all it does now is click no start.i changed the starter sence it was all rust and changed the solenoid on the firerwall.put new batt in it and still click so i was talking to a buddy and he said change the starter wirer so i did and still click hook up a batt charger and jumper cables to truck still nothing and i put grn wirer on too..please help
roger is online now   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old February 27th, 2011, 08:21 PM   #2
roger
Senior Member
 
roger's Avatar
 
Join Date: 11-04-05
Location: east china
Posts: 1,908
iTrader: (20)
Mentioned: 1 Post(s)
Send a message via AIM to roger Send a message via Yahoo to roger
Default

wow 18 view no comment
roger is online now   Reply With Quote
Old February 27th, 2011, 08:27 PM   #3
Fullsize4life
Kicking Cancers ASS
 
Fullsize4life's Avatar
 
Join Date: 07-25-06
Location: Hart, Mi (next to silver lake)
Posts: 18,754
iTrader: (7)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Mine did this shit too. I put a new starter on and it fixed it. If you got a reman starter i would take it back and have them test it.
Fullsize4life is offline   Reply With Quote
Old February 27th, 2011, 08:27 PM   #4
roger
Senior Member
 
roger's Avatar
 
Join Date: 11-04-05
Location: east china
Posts: 1,908
iTrader: (20)
Mentioned: 1 Post(s)
Send a message via AIM to roger Send a message via Yahoo to roger
Default

well it was the starter wasnt grounding out so run new ground to starter tomorrow just in case anyone need to know this
roger is online now   Reply With Quote
Old March 1st, 2011, 09:39 AM   #5
FORD FLARESIDE
Hockey, it is what it is!
 
FORD FLARESIDE's Avatar
 
Join Date: 04-09-06
Location: Comstock Park
Posts: 22,252
iTrader: (24)
Mentioned: 10 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by roger View Post
well it was the starter wasnt grounding out so run new ground to starter tomorrow just in case anyone need to know this
Very common problem with Ford.......most trucks in the early 90's era.
Simple fix is to run an extra ground cable right to the starter bolt from the battery.
Michigan weather is brutal on the stock system.
FORD FLARESIDE is offline   Reply With Quote
Old March 2nd, 2011, 03:12 PM   #6
velcro7279
Senior Member
 
Join Date: 09-22-09
Location: Grayling, MI
Posts: 318
iTrader: (2)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by FORD FLARESIDE View Post
Very common problem with Ford.......most trucks in the early 90's era.
Simple fix is to run an extra ground cable right to the starter bolt from the battery.
Michigan weather is brutal on the stock system.
Yeah. Check all of your cables. Have seen this more than once because of dirty or bad cables. Good luck.

Steve
velcro7279 is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:38 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.12465 seconds with 38 queries