Wipers Dead on TJ (help) - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Jeep Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 26th, 2010, 10:49 PM   #1
awild
Senior Member
 
awild's Avatar
 
Join Date: 03-19-06
Location: Grand Rapids
Posts: 765
iTrader: (6)
Mentioned: 0 Post(s)
Default Wipers Dead on TJ (help)

They've never worked since I got it, luckily its a project tj and it really hasnt been an issue until now...it's road worthy minus the no wipers....

I've checked the glovebox fuse and thats good. What should I check now? I don't even know where the wiper motor is on a TJ
awild is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old May 26th, 2010, 10:53 PM   #2
jeepinRRT
Senior Member
 
jeepinRRT's Avatar
 
Join Date: 09-13-08
Location: Grand Rapids,MI
Posts: 3,627
iTrader: (9)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

It should be under the vent, just in front of the windshield, if Im not mistaken.
jeepinRRT is offline   Reply With Quote
Old May 26th, 2010, 10:56 PM   #3
awild
Senior Member
 
awild's Avatar
 
Join Date: 03-19-06
Location: Grand Rapids
Posts: 765
iTrader: (6)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Awesome, i'll get in there tomorrow and see if it's even getting power. then it might be off to a junk yard.
awild is offline   Reply With Quote
Old May 26th, 2010, 11:05 PM   #4
forbyefore
.
 
forbyefore's Avatar
 
Join Date: 08-14-07
Location: Bay City/AuGres, MI
Posts: 1,436
iTrader: (0)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by jeepinRRT View Post
It should be under the vent, just in front of the windshield, if Im not mistaken.


Mine also didn't work when I got it. I ordered a wiper motor at the local parts store and went home to pull it out. When I had it out I tore it apart and noticed some bits of rust between the rotor and the housing it spins in (field?). I cleaned it all up with electrical cleaner, plugged it in and it worked great. It may or may not work for you, but I would at least check it out. You may save a buck or two and get to tear something apart.
forbyefore is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Jeep Tech

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:01 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.09303 seconds with 34 queries