99 suburban gets me again! - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Chevy Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old October 30th, 2009, 09:42 AM   #1
camccardell
tiger blood
 
camccardell's Avatar
 
Join Date: 10-14-08
Location: Homer MI
Posts: 1,361
iTrader: (20)
Mentioned: 1 Post(s)
Default 99 suburban gets me again!

The interior lights do no come on when you open any door, but they will come on if you throw the dial switch on the dash.

5 months ago, they wouldn't come on if you opened the drivers door, but I put in a new switch and that fixed it.

Now that none of them are working I am stumped.
Fuses are all good.

bad wiring harness maybe?
camccardell is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old October 30th, 2009, 02:56 PM   #2
IFS SUCKS
I like trees
 
IFS SUCKS's Avatar
 
Join Date: 09-20-07
Location: Lansing,MI
Posts: 5,796
iTrader: (6)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

I know this is a stupid question but,is the dome override switch on?
IFS SUCKS is offline   Reply With Quote
Old October 31st, 2009, 01:58 AM   #3
camccardell
tiger blood
 
camccardell's Avatar
 
Join Date: 10-14-08
Location: Homer MI
Posts: 1,361
iTrader: (20)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

nope
camccardell is offline   Reply With Quote
Old October 31st, 2009, 05:54 AM   #4
Yetti
Buy a Fiat! Save the UAW!
 
Yetti's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: 20 minutes south of Hell...
Posts: 14,388
iTrader: (10)
Mentioned: 2 Post(s)
Default

pop the trim under the driver side floor and roll back the carpet. theres connectors along the floor and kick panel that maybe corroded. just remember the switch in the doors just look for a ground. so your looking for an "open" in the circut.
__________________
Yetti
Yetti is offline   Reply With Quote
Old November 1st, 2009, 11:57 AM   #5
Zebrafive
Senior Member
 
Join Date: 04-13-08
Location: Three Rivers MI
Posts: 770
iTrader: (27)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Do you have keyless entry? If so, do the lights come on with the Unlock command?

There is also an Interior Lamp Control Module that could be bad.
Zebrafive is offline   Reply With Quote
Old November 1st, 2009, 04:05 PM   #6
camccardell
tiger blood
 
camccardell's Avatar
 
Join Date: 10-14-08
Location: Homer MI
Posts: 1,361
iTrader: (20)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

found the problem. Faulty switch. I replaced it with one from my friends truck and it started working again. Now I gottta go get one from a scrap yard.

Thanks guys
camccardell is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Chevy Tech

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.10413 seconds with 38 queries