Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Chevy Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino







Search
Reply
 
Thread Tools
Old November 3rd, 2009, 07:15 PM   #1
chevy_4x4_trucks
Senior Member
 
chevy_4x4_trucks's Avatar
 
Join Date: 11-25-08
Location: Alpena/MI
Posts: 611
iTrader: (11)
Mentioned: 0 Post(s)
Default torque converters???

hey I need to know if a converter out of a 700r4 which im assuming is a lock up converter would work on a tranny I have for my truck which is a turbo 350 i think the tranny is out of a 79. thank in advance
chevy_4x4_trucks is offline   Reply With Quote
Old November 3rd, 2009, 07:23 PM   #2
Kodiak450r
Keep on truckin
 
Kodiak450r's Avatar
 
Join Date: 11-14-07
Location: Waterford, MI
Posts: 5,909
iTrader: (19)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

no it will not work. 700r4 and th350 are completely different trannies.
Kodiak450r is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Chevy Tech
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 03:29 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Copyright 2005 - 2012 Cracker Enterprises - Powered by Linux
vB Ad Management by =RedTyger=
Page generated in 0.08438 seconds with 16 queries