Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino







Search
Reply
 
Thread Tools
Old October 5th, 2009, 05:38 PM   #1
mideerslayer
NEVER GIVE UP!
 
mideerslayer's Avatar
 
Join Date: 04-27-06
Location: Clinton Township
Posts: 3,833
iTrader: (29)
Mentioned: 0 Post(s)
Default electrical connector question?

I have a 99 f-350 7.3 4x4 and i was under the truck and noticed that there is some type of electrical connector right behind the wheel well cover(that plastic that that looks like it is a mud flap for the underside of the truck)

there is 2 wires going to it and the connector is red.

Could this be the harness for the factory fog lights, that are not there on this truck?
mideerslayer is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Copyright 2005 - 2012 Cracker Enterprises - Powered by Linux
vB Ad Management by =RedTyger=
Page generated in 0.05152 seconds with 12 queries