My internets are broked - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > The Pub
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

The Pub A friendly forum where everybody is nice, and will answer any questions you have about life.

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old July 12th, 2009, 04:33 PM   #1
Motorcitydak
Merkin salesman
 
Motorcitydak's Avatar
 
Join Date: 10-20-06
Location: Casco, Mi
Posts: 1,247
iTrader: (6)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to Motorcitydak
Default My internets are broked

So I dunno what happened to this computer, but when ever I open up the internet explorer, I dont get an address bar on the top of the page, it only shows the desktop screen and the icons I have on it. Im pretty computer stupid so I need a hand here trying to figure out how to fix this thing. The only way I can get an address bar now is if I do some searches for random stuff and some pop-up comes up and it has the complete bar on it then I can use that, but it usually takes about 10 minutes to do that. So how can I fix this thing? Here is a screen shot of what I get...

Motorcitydak is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old July 12th, 2009, 04:38 PM   #2
Freak
Wheelin the HD
 
Freak's Avatar
 
Join Date: 01-27-07
Location: Portland, TX
Posts: 7,227
iTrader: (14)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via MSN to Freak Send a message via Yahoo to Freak
Default

you has a virus or need to reinstall IE,
an alternate easy simple and incomplete fix would be to do a search for FireFox, Opera, or Chrome and use an alternate browser, witch you should do anyways because IE is junk and shit like that happens.
Freak is offline   Reply With Quote
Old July 12th, 2009, 04:40 PM   #3
yellowjeeperman
The N3rd
 
yellowjeeperman's Avatar
 
Join Date: 01-15-06
Location: Birch Run/Clarkston, Mi
Posts: 5,871
iTrader: (12)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

www.firefox.com
yellowjeeperman is offline   Reply With Quote
Old July 12th, 2009, 05:05 PM   #4
Motorcitydak
Merkin salesman
 
Motorcitydak's Avatar
 
Join Date: 10-20-06
Location: Casco, Mi
Posts: 1,247
iTrader: (6)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to Motorcitydak
Default

Cool...Thanks guys, I have a back button again
Motorcitydak is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > The Pub

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.36664 seconds with 32 queries