Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Dodge Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino







Search
Reply
 
Thread Tools
Old June 15th, 2006, 11:46 PM   #1
Spence1986
SlowBalt SS
 
Spence1986's Avatar
 
Join Date: 11-07-05
Location: Redford Michigan
Posts: 2,435
iTrader: (1)
Send a message via AIM to Spence1986
tps sensor bad?

mine is reading 3volts and wont shift into OD till 65 and locks at 70. would this be the problem?

Anyone work at cummins? Dealer wants 275
Spence1986 is offline   Reply With Quote
Old June 16th, 2006, 08:06 AM   #2
PavementPounder
I am the law.
 
PavementPounder's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Birmingham, Michigan 48009
Posts: 29,824
iTrader: (224)
For just the part?
PavementPounder is offline   Reply With Quote
Old June 16th, 2006, 02:53 PM   #3
noodles
give 'er sh*t ay?
 
noodles's Avatar
 
Join Date: 11-07-05
Location: holland Mi
Posts: 1,029
iTrader: (0)
Send a message via AIM to noodles Send a message via MSN to noodles Send a message via Yahoo to noodles
i work at cummins. the voltage should change as you move the throttle. not stay constant. but that could be the problem or your vss
noodles is offline   Reply With Quote
Old June 20th, 2006, 09:38 PM   #4
Spence1986
SlowBalt SS
 
Spence1986's Avatar
 
Join Date: 11-07-05
Location: Redford Michigan
Posts: 2,435
iTrader: (1)
Send a message via AIM to Spence1986
Hmm Sending PM. Thanks Noodles.
Spence1986 is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Dodge Tech
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 03:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2005 - 2012 Cracker Enterprises - Powered by Linux
vB Ad Management by =RedTyger=
Page generated in 0.05979 seconds with 18 queries