Honda 350 - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Quads, Bikes, and Sleds
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old April 8th, 2009, 08:37 PM   #1
shifty_85
2 low for fat hoes
 
shifty_85's Avatar
 
Join Date: 11-06-08
Location: Farmington hills/ MI
Posts: 412
iTrader: (5)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to shifty_85 Send a message via MSN to shifty_85
Default Honda 350

my buddy 7.3X has a honda 350 not sure the year with the ESP push button shift thingy. and for a while it was blowing a 30amp fuse unde the seat. got it to stop doing that. now after we wheel it or run it for an hour or 2 it looses the screen and has no power to shift. any ideas or are we gonna have to tear down all the wires and look for are electrcal grimlen?

also is there a way to make these 4 wheelers with ESP shift without the button?

thanks guys
shifty_85 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old April 8th, 2009, 08:55 PM   #2
unclebeaner
can you hear the banjos?
 
unclebeaner's Avatar
 
Join Date: 04-04-06
Location: Flat Rock 48134
Posts: 9,114
iTrader: (72)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

well it could be a number of things. do you have a manual? maybe ill bring it home and take a look at it when i bring back rappy
__________________
Avid collector of useless things.
unclebeaner is offline   Reply With Quote
Old April 8th, 2009, 08:58 PM   #3
unclebeaner
can you hear the banjos?
 
unclebeaner's Avatar
 
Join Date: 04-04-06
Location: Flat Rock 48134
Posts: 9,114
iTrader: (72)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

no they need the button
__________________
Avid collector of useless things.
unclebeaner is offline   Reply With Quote
Old April 11th, 2009, 12:51 PM   #4
shifty_85
2 low for fat hoes
 
shifty_85's Avatar
 
Join Date: 11-06-08
Location: Farmington hills/ MI
Posts: 412
iTrader: (5)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to shifty_85 Send a message via MSN to shifty_85
Default

yeah i guess were just gonna tear threw it and find this grimlen. its so werid it would eat fuses then we fixed that wire now it dies after a few hours of running...so werid
shifty_85 is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Quads, Bikes, and Sleds

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:06 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.09356 seconds with 32 queries