sold button? - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > Site comments, issues, or suggestions and announcements
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old April 2nd, 2009, 10:38 AM   #1
1badzuk
Senior Member
 
1badzuk's Avatar
 
Join Date: 10-21-07
Location: grand rapids mi
Posts: 3,786
iTrader: (51)
Mentioned: 0 Post(s)
Default sold button?

can we get a sold button function to show up next to any thread we started

so when ppl search thier name for old stuff they pasted it would be real easy to add sold to the title with 1 click rather than search find click edit go advanced type sold then save then hit back 6 times to do another one
1badzuk is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old April 2nd, 2009, 11:31 AM   #2
Tweeternpi
Senior Member
 
Tweeternpi's Avatar
 
Join Date: 01-23-06
Location: Carleton, Mi
Posts: 1,041
iTrader: (35)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

I like that idea!
Tweeternpi is offline   Reply With Quote
Old April 2nd, 2009, 02:13 PM   #3
PavementPounder
I am the law.
 
PavementPounder's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Birmingham, Michigan 48009
Posts: 29,824
iTrader: (224)
Mentioned: 2 Post(s)
Default

Adding "sold" as a Prefix drop-down choice was suggested a long time ago.



Edit: Maybe I should PM Sandals and ask him to suggest it.
PavementPounder is offline   Reply With Quote
Old April 2nd, 2009, 02:16 PM   #4
1badzuk
Senior Member
 
1badzuk's Avatar
 
Join Date: 10-21-07
Location: grand rapids mi
Posts: 3,786
iTrader: (51)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

im not talking a drop down choice im talking a little button located (where the thumbs up or down are) and it will automaticly all sold to the title so you can search pull up all of your for sale items and just"click click click" done kinda like in pm account where you can click all that you want to delete
1badzuk is offline   Reply With Quote
Old April 2nd, 2009, 02:21 PM   #5
PavementPounder
I am the law.
 
PavementPounder's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Birmingham, Michigan 48009
Posts: 29,824
iTrader: (224)
Mentioned: 2 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by 1badzuk View Post
im not talking a drop down choice im talking a little button located (where the thumbs up or down are) and it will automaticly all sold to the title so you can search pull up all of your for sale items and just"click click click" done kinda like in pm account where you can click all that you want to delete
That would be wonderful, but its hard enough to get something added that doesn't require extra coding.

The prefix functionality is already in place, it would provide a uniform appearance to all threads instead of people typing *+++!!SOLD!!+++* and all kinds of crazy shit, and Prefix Searching functionality is already built into the Advanced Search function, making it super-simple for Moderators to clean the Marketplace Forums.

All he has to do is add "Sold" as a drop-down menu choice. Shake & bake. (That just happened.)
PavementPounder is offline   Reply With Quote
Old April 2nd, 2009, 02:30 PM   #6
1badzuk
Senior Member
 
1badzuk's Avatar
 
Join Date: 10-21-07
Location: grand rapids mi
Posts: 3,786
iTrader: (51)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

alright well i guess i need to quit being lazy and just do it up
1badzuk is offline   Reply With Quote
Old April 2nd, 2009, 02:41 PM   #7
Bishop
Senior Member
 
Bishop's Avatar
 
Join Date: 04-12-07
Location: brighton, atlanta, MI
Posts: 3,590
iTrader: (15)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to Bishop
Default

while i agree with both of you on what could be done do you really think it would be used??
yes PP i know you would use it and so would I, however when up until now people were still posting in the completed sales forum. do you really think they would understand to change the prefix to sold. hell half the people don't even change the title to sold, and that's very simple.
Bishop is offline   Reply With Quote
Old April 2nd, 2009, 03:04 PM   #8
PavementPounder
I am the law.
 
PavementPounder's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Birmingham, Michigan 48009
Posts: 29,824
iTrader: (224)
Mentioned: 2 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by wrifrocks2005 View Post
while i agree with both of you on what could be done do you really think it would be used??
Considering I can see 273 pages of threads in the Completed Sales Forum (at 40 threads per page for me), yes. There would be a curve associated with it, of course. As soon as people start seeing the Prefix being used, it would ramp up just like editing the title did.
PavementPounder is offline   Reply With Quote
Old April 2nd, 2009, 03:05 PM   #9
Bishop
Senior Member
 
Bishop's Avatar
 
Join Date: 04-12-07
Location: brighton, atlanta, MI
Posts: 3,590
iTrader: (15)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to Bishop
Default

Quote:
Originally Posted by PavementPounder View Post
Considering I can see 273 pages of threads in the Completed Sales Forum (at 40 threads per page for me), yes. There would be a curve associated with it, of course. As soon as people start seeing the Prefix being used, it would ramp up just like editing the title did.
tru dat
Bishop is offline   Reply With Quote
Old April 2nd, 2009, 03:06 PM   #10
1badzuk
Senior Member
 
1badzuk's Avatar
 
Join Date: 10-21-07
Location: grand rapids mi
Posts: 3,786
iTrader: (51)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

i was just looking for an option that is less invasive to the thread so i didnt have to open thead then change so i could group select them to say sold doing 5 -10 at a time

oh well
1badzuk is offline   Reply With Quote
Old April 3rd, 2009, 09:26 PM   #11
Jeepaholic
Axle Guru Extraordinaire
 
Jeepaholic's Avatar
 
Join Date: 04-08-06
Location: Owosso
Posts: 7,294
iTrader: (116)
Mentioned: 2 Post(s)
Send a message via AIM to Jeepaholic Send a message via MSN to Jeepaholic
Default

Quote:
Originally Posted by 1badzuk View Post
i was just looking for an option that is less invasive to the thread so i didnt have to open thead then change so i could group select them to say sold doing 5 -10 at a time

oh well
Don't sell so much shit if you are that lazy J/K
Jeepaholic is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > General 4x4 Stuff > Site comments, issues, or suggestions and announcements

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:21 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.16187 seconds with 53 queries