Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Quads, Bikes, and Sleds
GL4x4 Live! GL4x4 Casino







Search
Reply
 
Thread Tools
Old January 14th, 2009, 02:22 PM   #1
mudchucker
Senior Member
 
mudchucker's Avatar
 
Join Date: 05-04-07
Location: Springport
Posts: 608
iTrader: (7)
Mentioned: 0 Post(s)
Default 74 Suzuki 440

Hey guys, i now have my ignition key problem solved. i just popped the tumblers and can now turn the ignition on. Problem is there is still no spark. I checked all the wiring and everything seems good. So i pulled off the flywheel thinking the points were probably bad or stuck, and i don't see any damn points. Does anyone know if this machine has points or what exactly makes the coils fire? Also, how can i electrically trace the problem down?

thanks,
Aaron
mudchucker is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Quads, Bikes, and Sleds
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:17 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Copyright 2005 - 2012 Cracker Enterprises - Powered by Linux
vB Ad Management by =RedTyger=
Page generated in 0.06006 seconds with 12 queries