01 F-250 powerstroke - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old November 17th, 2008, 05:11 AM   #1
84ramcharger
sim sim balla bim
 
84ramcharger's Avatar
 
Join Date: 03-25-07
Location: Riley
Posts: 1,542
iTrader: (8)
Mentioned: 0 Post(s)
Default 01 F-250 powerstroke

I am having electrical issues with this truck, I have no interior lights, and the power windows don't work. This is my Moms truck and she dropped it off to me last night and I have not had a chanse to look at it yet, but stepdad says all the fuses are good. Any ideas?

Last edited by 84ramcharger; November 17th, 2008 at 08:09 AM.
84ramcharger is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old November 17th, 2008, 06:58 AM   #2
gotsand?
sie sehen mich rollin ...
 
gotsand?'s Avatar
 
Join Date: 05-04-06
Location: New Era, MI --- "We passed BFE 35 minutes ago."
Posts: 3,334
iTrader: (11)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via Yahoo to gotsand?
Default

body control module....they are known to go bad.....did you have a stint where the interior lights would stay on for a long time after shutting the truck off and/or the indicator on the dash always said there was a door open?
gotsand? is offline   Reply With Quote
Old November 17th, 2008, 07:47 AM   #3
84ramcharger
sim sim balla bim
 
84ramcharger's Avatar
 
Join Date: 03-25-07
Location: Riley
Posts: 1,542
iTrader: (8)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by gotsand? View Post
body control module....they are known to go bad.....did you have a stint where the interior lights would stay on for a long time after shutting the truck off and/or the indicator on the dash always said there was a door open?
Again, this is not my truck, but I will ask her about that. I know they were having some electrical issues under the hood due to a mouse eating the wires that go to the light, the wires were grounding out under the hood.
84ramcharger is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:18 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.10334 seconds with 29 queries