Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino







Search
Reply
 
Thread Tools
Old June 8th, 2013, 11:03 AM   #1
rockstarryan211
Newbie
 
rockstarryan211's Avatar
 
Join Date: 06-08-13
Location: rockwood, mi
Posts: 19
iTrader: (0)
Mentioned: 0 Post(s)
Default 89 ranger has no balls

I have an 89 ranger xlt ext. Cab with the 2.9, automAtic, and push button 4x4. starts right up but has a misfire that I just cannot figure out. Here's what has been done to the truck

-rebuilt motor and trans
-New injectors
-New plugs
-New wires
-New fuel rail
-new fuel pressure regulator( between 35-45)
-New MAP sensor
-New coil pack
- New fuel pump
-New fuel filter
-New exhaust for backpressure
- cap and rotor are good. Probably changing anyways.
- changing broken o2 sensor today
- no vacuum leaks
- and can't time because of misfire

If you've had troubles like this or have any other ideas that might do the trick please message me or text me. 734-717-9247. My name is Ryan and all ideas are welcome. Thanks.

Last edited by rockstarryan211; June 8th, 2013 at 02:02 PM.
rockstarryan211 is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech
Tags
2.9, 4x4, automatic, ford, ranger

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:28 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Copyright 2005 - 2012 Cracker Enterprises - Powered by Linux
vB Ad Management by =RedTyger=
Page generated in 0.05356 seconds with 14 queries