95 tahoe, cluster lights just stopped - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Chevy Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old September 28th, 2011, 10:24 PM   #1
stevelknievel
Fuck Cancer
 
stevelknievel's Avatar
 
Join Date: 07-22-07
Location: Taylor
Posts: 1,913
iTrader: (20)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to stevelknievel
Default 95 tahoe, cluster lights just stopped

yesterday driving home i go to hit the lights and everything comes on but the cluster lights, head lights work fine, as do the turn signals and all the idiot lights come on as well, i replaced the dimmer switch, checked all the fuses, pulled the cluster and checked connections/bulbs and all look fine, anyone have an idea what happened?
stevelknievel is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old September 28th, 2011, 11:42 PM   #2
sodapop
Support the Sport!
 
sodapop's Avatar
 
Join Date: 11-11-05
Location: Harrison Twp, MI
Posts: 2,015
iTrader: (18)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

My guess is that it's your multifunction switch. In my 99, the switch went bad and made my rear tail lights and turn signals not work. Seems like everything runs through that stupid switch. Apparently the hazard portion of the switch shorts pretty easily. Everything I read said to push the hazard switch towards the front/driver side of the truck. As soon as I did that and held it there, my lights all worked. I replaced the the whole switch (pain in the ass) and all was well.
sodapop is offline   Reply With Quote
Old September 29th, 2011, 05:53 AM   #3
Yota Bill
Senior Member
 
Join Date: 08-24-08
Location: Morrice, Mi
Posts: 3,229
iTrader: (11)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

You're referring to the illumination lamps, correct? Do the lights work in any other part of the dash, like the radio or heater controls, etc? If not, its more then likely a problem with the dash dimmer control. If the dash lights do work in other areas, then the problem is limited to the instrument cluster and would be either in the cluster itself or in the connector or wiring right at the cluster.
Yota Bill is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Chevy Tech

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:15 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.08045 seconds with 30 queries