Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > General Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino







Search
Reply
 
Thread Tools
Old June 14th, 2011, 08:54 PM   #1
78ford460
Senior Member
 
78ford460's Avatar
 
Join Date: 09-29-08
Location: Parma, Michigan
Posts: 637
iTrader: (2)
1978 ford f-150

I have a 1978 Ford F-150 with a 400. Motor runs good until about 2000 rpm and then cuts out really bad and will not rev up any further. I have ran a compression test, and have tried 2 different carburetors. Has new spark plugs and wires. has a new set of aussie heads, and new valve train. Any suggestions.
78ford460 is offline   Reply With Quote
Old June 15th, 2011, 07:08 AM   #2
Elvis13
Senior Member
 
Join Date: 05-15-11
Location: Addison Township, MI
Posts: 1,172
iTrader: (7)
What is the fuel delivery setup?
Elvis13 is offline   Reply With Quote
Old June 15th, 2011, 11:35 AM   #3
Sandals
Fucking Zen as Shit
 
Sandals's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Lindenhurst, IL
Posts: 15,254
iTrader: (7)
Clogged or heavily restricted exhaust?
Sandals is offline   Reply With Quote
Old June 16th, 2011, 09:30 PM   #4
littletrucker
I'd hit that
 
littletrucker's Avatar
 
Join Date: 09-15-10
Location: Bear Lake 49614
Posts: 1,481
iTrader: (5)
Im sure you have the cam timed in correctly? I would also assume you have the firing order correct for the plugs?
littletrucker is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > General Tech
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 09:05 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2005 - 2012 Cracker Enterprises - Powered by Linux
vB Ad Management by =RedTyger=
Page generated in 0.07087 seconds with 20 queries