sami running hot - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Suzuki Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier All Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 6th, 2011, 08:16 PM   #1
mudzuk21
Member
 
mudzuk21's Avatar
 
Join Date: 04-17-11
Location: marquette/michigan
Posts: 30
iTrader: (0)
Mentioned: 0 Post(s)
Default sami running hot

was running fine hammerd on it a bit been running warm sence replaced the thermostat all fluids r good any ideas?
mudzuk21 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old May 6th, 2011, 08:17 PM   #2
scottie
American Leyland??
 
scottie's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Sweet home Georgia on my mind
Posts: 8,488
iTrader: (2)
Mentioned: 1 Post(s)
Send a message via AIM to scottie
Default

check radiator and air in coolant system.


Mine has only ever ran hot because of those issues.
scottie is offline   Reply With Quote
Old May 6th, 2011, 08:29 PM   #3
mudzuk21
Member
 
mudzuk21's Avatar
 
Join Date: 04-17-11
Location: marquette/michigan
Posts: 30
iTrader: (0)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

if there was air in the system how do i get it out?
mudzuk21 is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Suzuki Tech

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:47 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.06804 seconds with 30 queries