Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino







Search
Reply
 
Thread Tools
Old March 8th, 2011, 04:30 PM   #1
jessezipper
Senior Member
 
Join Date: 11-21-10
Location: livonia,mi
Posts: 327
iTrader: (9)
Mentioned: 0 Post(s)
Default 87 ranger tcase help

ok so i got this ranger that sat for 5 yrs. the 4wd push button doesnt work. trans in nuetral it should work right? the indicator lights do not work. i hear no clicking. i took a test light and im getting power to the switch, getting littl out for 4 low but nothing for 4 high. also im getting no power at the motor. does the truck have to be running in order for the motor to work????

is there a relay somewhere ?? can i still get the 4wd switch??? i checked for a fuse and there isnt one.
jessezipper is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:11 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Copyright 2005 - 2012 Cracker Enterprises - Powered by Linux
vB Ad Management by =RedTyger=
Page generated in 0.06946 seconds with 14 queries