Wheel hop at 55 - Page 2 - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old October 8th, 2010, 03:14 AM   #21
my broke ass ford
Newbie
 
Join Date: 10-05-10
Location: grand ledge MI
Posts: 6
iTrader: (0)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

my 79 did the samething i had a bad bearing drivers side in the rear
my broke ass ford is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old October 14th, 2010, 10:22 PM   #22
akojsp
Senior Member
 
akojsp's Avatar
 
Join Date: 05-27-08
Location: Muskegon
Posts: 114
iTrader: (0)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Thanks for all the suggestions and help. Dave and Rich got me straightened out. Quite literally. Dave hooked me up with an alignment. That was part of the problem. The other part was/were bad tires. The tires had been hot knifed and were not done so symetrically. (the guy I bought them from went deeper in some areas compared to others) After the alignment and installing different tires the hop went away.
akojsp is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:28 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.08902 seconds with 27 queries