enclosed trailer lighting - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Tow rigs and trailers
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old September 24th, 2010, 07:10 PM   #1
xj97sport
atv rider
 
xj97sport's Avatar
 
Join Date: 01-08-08
Location: south west
Posts: 6,557
iTrader: (20)
Mentioned: 0 Post(s)
Default enclosed trailer lighting

only the blinkers and brake lights work, not one parking lamp works nor do the interior lights .... any thoughts? its a 06 trailer with all original wiring.
xj97sport is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old September 24th, 2010, 07:12 PM   #2
knaffie
Senior Member
 
knaffie's Avatar
 
Join Date: 01-13-08
Location: home is where I hang my hat
Posts: 1,900
iTrader: (11)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

The wire that powers your running likes is broken, or the terminals where you connect it to your truck are corroded.
knaffie is offline   Reply With Quote
Old September 24th, 2010, 07:23 PM   #3
xj97sport
atv rider
 
xj97sport's Avatar
 
Join Date: 01-08-08
Location: south west
Posts: 6,557
iTrader: (20)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

i should also mention the trailer brakes dont work
xj97sport is offline   Reply With Quote
Old September 24th, 2010, 07:23 PM   #4
xj97sport
atv rider
 
xj97sport's Avatar
 
Join Date: 01-08-08
Location: south west
Posts: 6,557
iTrader: (20)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

i checked every thing with my truck and its golden
xj97sport is offline   Reply With Quote
Old September 24th, 2010, 07:26 PM   #5
NitzPixs
It Lives once again!!!!
 
NitzPixs's Avatar
 
Join Date: 06-15-08
Location: Waterford, MI
Posts: 3,366
iTrader: (20)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

This may sound funny but it happened on a friends big enclosed trailer. Outside lights and some interior lights would not work. We found that a ground fault outlet was installed in the trailer.....the ground fault was tripped, I Hit the reset button and all was good...
NitzPixs is offline   Reply With Quote
Old September 24th, 2010, 07:37 PM   #6
xj97sport
atv rider
 
xj97sport's Avatar
 
Join Date: 01-08-08
Location: south west
Posts: 6,557
iTrader: (20)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

i dont see one of those on it, the brake away box is disconnected tho ...
http://www.united-trailers.com/Uploa...s/Manual_5.pdf pg 80

thinking thats why the brakes dont work
xj97sport is offline   Reply With Quote
Old September 24th, 2010, 07:37 PM   #7
cronus
Member
 
cronus's Avatar
 
Join Date: 04-14-06
Location: Brighton, MI
Posts: 92
iTrader: (3)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

http://www.etrailer.com/faq-wiring.aspx
cronus is offline   Reply With Quote
Old September 26th, 2010, 04:43 PM   #8
lauriat
Senior Member
 
lauriat's Avatar
 
Join Date: 04-09-09
Location: Higgins Lake MI
Posts: 1,016
iTrader: (0)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Just about every year I have to replace the self tapper on the ground on my aluminum trailer.
lauriat is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Tow rigs and trailers

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:33 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.11276 seconds with 45 queries