Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > General Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino







Search
Reply
 
Thread Tools
Old November 23rd, 2005, 05:19 AM   #1
jmdzuk
Senior Member
 
jmdzuk's Avatar
 
Join Date: 11-20-05
Location: Lowell MI
Posts: 2,566
iTrader: (13)
Mentioned: 0 Post(s)
Cool Jeep guys what tranny is this

came out of a 87 cj7 straight 6 with a danna 300 case
would it be dumb to think off putting it in my Grand Cherokee
thanks JMD
jmdzuk is offline   Reply With Quote
Old November 23rd, 2005, 06:29 AM   #2
Haggar
Covered in mud...
 
Haggar's Avatar
 
Join Date: 11-06-05
Location: Oxford, MI
Posts: 17,560
iTrader: (54)
Mentioned: 1 Post(s)
Default

No other info?

Jeez...

Automatic?

5 speed?

4 speed?

Stock could be a T-5 5 speed, or a T-176 maybe, or a TF999 automatic..

Regardless, I'd not put any into a GC..

If you want a manual in a GC, go with an AX15 since they were a factory option. If you want an auto, also go with something that came stock..
Haggar is offline   Reply With Quote
Old November 23rd, 2005, 07:02 AM   #3
RAY9i9
Newbie
 
Join Date: 11-09-05
Posts: 16
iTrader: (0)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

I thought in 1987, jeep started making the YJ models.....
RAY9i9 is offline   Reply With Quote
Old November 23rd, 2005, 08:09 AM   #4
jmdzuk
Senior Member
 
jmdzuk's Avatar
 
Join Date: 11-20-05
Location: Lowell MI
Posts: 2,566
iTrader: (13)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

woops yea it would help to know what it is .I will have to look under the jeep, kidding .
It is a auto and may not have been a 87 it was a cj though.
the only reson to put it in the grand was that it has 235000 miles and I could bolt up a d 300 to it different axles ect.
Just curious ,and this is just a family rig dont want to get to carried a way .
thanks
jmdzuk is offline   Reply With Quote
Old November 24th, 2005, 03:25 AM   #5
fullthrottle
2013 King of da Moustache
 
fullthrottle's Avatar
 
Join Date: 11-17-05
Location: flint
Posts: 1,992
iTrader: (40)
Mentioned: 1 Post(s)
Send a message via AIM to fullthrottle
Default

tf 900 seris

if and only if its a dana 300
fullthrottle is offline   Reply With Quote
Old November 24th, 2005, 06:48 PM   #6
PavementPounder
I am the law.
 
PavementPounder's Avatar
 
Join Date: 11-05-05
Location: Birmingham, Michigan 48009
Posts: 29,824
iTrader: (224)
Mentioned: 2 Post(s)
Default

Would have gotten the answer faster if the Jeep Technical question was posted in the Jeep Tech Forum. :tonka:
PavementPounder is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > General Tech
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 02:01 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Copyright 2005 - 2012 Cracker Enterprises - Powered by Linux
vB Ad Management by =RedTyger=
Page generated in 0.15634 seconds with 24 queries