Explorer Belts - Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest

Go Back   Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech
GL4x4 Live! GL4x4 Casino

greatlakes4x4.com is the premier Great Lakes 4x4 Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Search
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old February 27th, 2008, 12:29 PM   #1
94KOTA
Buy American!
 
94KOTA's Avatar
 
Join Date: 06-06-07
Location: Traverse City Michigan
Posts: 218
iTrader: (2)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to 94KOTA
Default Explorer Belts

I know there is explorers out there that do not have air conditioning. Over the summer i took out all of my air conditioning components except for the compressor. Would a belt from the same year with out A/C work on mine or would i have to measure it out and get that size belt? Im trying to make more room in my engine compartment and since i never use A/C thats where I started.
Thanks
94KOTA is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old February 27th, 2008, 12:33 PM   #2
CheapThrillB2
FAWK YEAH!!
 
CheapThrillB2's Avatar
 
Join Date: 09-06-06
Location: Middleville, MI
Posts: 31,204
iTrader: (61)
Mentioned: 8 Post(s)
Default

25060806-napa
CheapThrillB2 is offline   Reply With Quote
Old March 10th, 2008, 10:10 AM   #3
88mudder
In the band!
 
Join Date: 03-30-06
Location: waterford michigan
Posts: 3,678
iTrader: (29)
Mentioned: 0 Post(s)
Send a message via AIM to 88mudder Send a message via Skype™ to 88mudder
Default

Quote:
Originally Posted by CheapThrillB2 View Post
25060806-napa
88mudder is offline   Reply With Quote
Old March 20th, 2008, 02:50 PM   #4
fsumotorhead
N8KVB
 
fsumotorhead's Avatar
 
Join Date: 10-24-06
Location: Flat Rock, MI
Posts: 4,199
iTrader: (34)
Mentioned: 0 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by 94KOTA View Post
I know there is explorers out there that do not have air conditioning. Over the summer i took out all of my air conditioning components except for the compressor. Would a belt from the same year with out A/C work on mine or would i have to measure it out and get that size belt? Im trying to make more room in my engine compartment and since i never use A/C thats where I started.
Thanks

????

seems the belt you already have should work, unless i'm reading it wrong or something
fsumotorhead is offline   Reply With Quote
Reply
Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest > 4x4 Talk > Ford Tech

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright 2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd. Runs best on HiVelocity Hosting.
Page generated in 0.11154 seconds with 33 queries