Great Lakes 4x4. The largest offroad forum in the Midwest - View Single Post - 97 Ram 1500 Questions
View Single Post
Old December 1st, 2007, 07:25 PM   #17
montecarlo33
The Violator
 
montecarlo33's Avatar
 
Join Date: 08-23-07
Location: Otsego County 49735
Posts: 4,614
iTrader: (19)
Mentioned: 4 Post(s)
Default

Quote:
Originally Posted by 71jeepster View Post
if it's telling you there is a problem with the left bank try looking up by the manifolds. if there is just one before or after the cat it would never know the difference between the left and right because the gasses would be mixed.
Yeah thats what I was thinking. See orginally from the factory the manifolds went into a Y pipe after the manifolds, and Im thinking thats where the pre cat O2 went, so it would get readings from both sides. But now its just isolated in the left tube, with No crossover pipes and its even in the wrong location I'm figuring, since the old O2 and the plug match up to be the pre-cat O2, but its behind the cat, which may be making it go lean? I duno. I'm just trying to find out if there is suppose to be 2 or 1 O2 sensor, and where the placement are, and if I can run true duals, or do I have to put another Y pipe in there. Right now there is 2 cats, 2 flowmasters, and 2 seperate tubes that never cross over eachother. The one and only O2 is behind the left side cat. I already checked up by the manifolds and everything, and I didnt see any.

Last edited by montecarlo33; December 1st, 2007 at 07:28 PM.
montecarlo33 is offline   Reply With Quote
 
Page generated in 0.07251 seconds with 20 queries